Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van beschadigd plafond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van beschadigd plafond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van beschadigd plafond

Reparatie van beschadigd plafond

Door waterschade vanuit het dak is mijn plafond beschadigd. Ik heb een dubbel plafond. Het dak is al gerepareerd, maar het gedeelte van hout van het dubbele plafond is beschadigd. Het normale plafond heeft meerdere vlekken van de waterschade. De vakman kan contact opnemen met mij voor eventueel nodige foto's.

Reparatiewerk uit laten voeren

Ons plafond in de woonkamer is beschadigd door een flinke lekkage. De oppervlakte hiervan is ongeveer 15 m x 6 m. Bij ons tuinhuis van 2,4 m x 2,4 m moet de deur vervangen worden en het tuinhuis moet opnieuw geschilderd worden. Na akkoord door de verzekering zullen we de reparatie laten uitvoeren.

Plafonds witten

Slaapkamer plafond witten (max 14 m2); reparatie plafond badkamer (max 3,5 m2) en witten. Plafond is beschadigd aan de stuclaag door een lekkage.

Reparatie houtwerk en schilderen raamkozijn

Graag laten wij bij een draai- kiepraam in ons trappenhuis, dat bij een inbraak beschadigd is, het houtwerk inspecteren en zo nodig repareren. Eveneens moet het raam van binnen en buiten geschilderd worden. Het raam zit hoog in de muur (tweede verdieping) en kan niet zonder hulpmiddel worden bereikt.

bestaande hout werk buiten opnieuw ...

bestaande hout werk buiten opnieuw verven in de bestaande kleuren, wit en groen, incl voorbereidende werkzaamheden (schuren, plamuren en reparatie van eventuele beschadigd houtwerk)