Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden

Wanden behangen met renovlies

De wanden van mijn nieuwbouwappartement zijn 145 m2 groot. Deze wordt behangklaar opgeleverd eind januari 2019. Hier zou ik graag eerst een laag renovliesbehang op laten plaatsen en daarna sauzen met schrobvaste eerste kwaliteitsverf.

Renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het aanbrengen van renovlies voor onze nieuwbouwwoning. Oplevering circa januari 2019. Het gaat om ongeveer 280 m2. Van aanschaf, aanbrengen en texen. De muren zijn behangklaar.

Renovliesbehang en sauswerk aanbrengen

Het gaat om een 3 kamer appartement, ongeveer 135 m2. Ik wil graag gladde structuur renovlies laten plaatsen en wit laten sauzen. De oplevering van de woning is rond de jaarwisseling, eerste kwartaal 2019.

Nieuwbouw schilderen en behangen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van Renovliesbehang en schilderen van ongeveer 200 m2 wand. De nieuwbouwwoning zal begin juli opgeleverd worden.

Plafonds en wanden behangen met renovliesbehang

Het gaat om ongeveer 140 m2 renovliesbehang plaatsen tegen de wanden en plafonds. Het betreft de gang, de kamer en de keuken. In de plafonds zie je nu nog de naden. Maar die willen we vlak hebben. Hierna dienen de plafonds wit gesausd te worden en de wanden in een kleur.

Woning van renovliesbehang voorzien

Wanden worden behangklaar gestuukt opgeleverd. We willen renovlies laten plaatsen. Graag een prijs voor renovlies behang standaard strak en renovlies behang geschilderd zodat je deze maar 1 keer hoeft over te schilderen. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex

Op 13 november wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd, gelegen op de 2e etage in een complex met een lift. We willen daar alle binnenwanden laten afwerken. We denken daarbij aan het plaatsen van renovliesbehang dat daarna met latex kan worden afgespoten. Ik bezit digitale tekeningen en een plattegrond. Ik zal het aantal m² gaan berekenen en u dat toesturen. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Renovliesbehang plaatsen en sauswerk of latex spuitwerk

Medio april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd met prefab betonmuren die behangklaar zijn. Wij ontvangen graag een offerte voor het behangen van 190 m² wanden met renovliesbehang. Daarna willen we die wanden laten sauzen of met latex laten afspuiten. Wij ontvangen daarvoor graag uw gedetailleerde offerte. Ook horen we graag of er een korting per m² mogelijk is, als de naaste buren dezelfde order bij uw bedrijf plaatsen.

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Begin februari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn behangklaar en we willen er graag 60 m² renovliesbehang laten plaatsen. Ook willen we graag een prijsopgave voor latex spuitwerk daarop en informatie over de kleuren die daarbij mogelijk zijn.

Renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden

Graag zou ik een offerte opvragen voor het toepassen van renovlies (incl. sauzen) op de behangklare wanden van onze nieuwbouwwoning in Den Bosch. De verwachte oplevering hiervan staat gepland voor eind oktober, waarna we zo snel mogelijk de wanden gedaan willen hebben. Ik heb in de bijlage de tekeningen bijgesloten. Ik heb hier tevens wat opmerkingen in gezet als mij dat handig leek. Ook heb ik een paar foto's van de zolder bijgesloten, omdat dat wat beter de situatie schetst.