Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovlies glasvliesbehang aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovlies glasvliesbehang aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovlies glasvliesbehang aanbrengen

Renovlies- / glasvliesbehang aanbrengen

Ik wil in 4 kamers renovlies of glasvliesbehang laten aanbrengen. Het gaat in totaal om ongeveer 83 vierkante meter. Het daarna aanbrengen van latex gebeurt in overleg door de vakman of door ons zelf. Werkzaamheden bij voorkeur in juli of augustus, maar anders is in overleg ook mogelijk.

Nieuwbouw van renovlies en sauswerk voorzien of

Heer/mevrouw, kwartaal 4 wordt ons huis opgeleverd en wij overwegen om dit uit te besteden. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten. Uitgaande van in eerste instantie 300 m2 glasvliesbehang en afwerken dmv spuiten of sauzen (incl. alle andere te verrichten handelingen). Daar waar wij beiden werken hebben wij een grote voorkeur voor contact per email. Alvast bedankt voor de moeite en wij horen graag van u. Wanden: 300 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: behangwerk+ Rollen of afspuiten met latex

Glasvliesbehang plaatsen

In week 21 wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We willen daar 280 m² wanden laten voorzien van glasvlies of renovlies behang. We zoeken beslist een vakman met ervaring. We ontvangen graag uw offerte.

Behang- en schilderwerk in een nieuwbouwwoning

Op 5 september krijg ik de sleutel van onze nieuwbouwwoning. De wanden zijn daar al behangklaar. Ik wil op de benedenverdieping en 1e verdieping alle wanden laten voorzien van renovlies- of glasvliesbehang en die daarna laten schilderen. Het gaat om ongeveer 200 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwbouwwoning behangen met renovlies

Voor mijn nieuwbouwwoning in Utrecht ben ik op zoek naar een vakman die de wanden op de benedenverdieping van glasvliesbehang of renovlies voorziet en de wanden met latex afwerkt. De oplevering van ons huis is eind oktober en de klus staat dan ook voor deze periode. Het betreft de benedenverdieping en eerste verdieping, inclusief het trapgat. alles bij elkaar zal 200 m2 zijn. De werkzaamheden die gedaan moeten worden: - Het voorbewerken en eventueel machinaal schuren van de wanden. - Het naadloos aanbrengen van goede kwaliteit glad glasvlies of Renovlies behang 150 grams. - sausen van de wanden, latex spuiten? - Afkitten van alle naden tussen wand en plafond en wand/deur/raam kozijnen en inwendige hoeken.

Reno-/glasvliesbehang aanbrengen en sauzen

Sleutel verwacht eind oktober. Alle ruimtes in woning,3 verdiepingen, schatting totaal 260 m2, renovlies behang (glad) met sauzen. Een saus die afneembaar is. Graag aangeven welke materialen gebruikt worden en wat de kosten zijn voor materialen. Tevens graag aangeven welke activiteiten uitgevoerd worden en wat de condities zijn voor uitvoeren van de werkzaamheden. Tevens benieuwd naar doorlooptijd werkzaamheden en wanneer opdracht nodig is om eind oktober te starten. Advies over benodigde activiteiten die we over het hoofd zien is welkom. Communicatie per email is makkelijkst, ivm bereikbaarheid.

Nieuwbouwwoning behangen en sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor aanbrengen van renovlies of glasvliesbehang en sauzen van de wanden in de gehele nieuwbouwwoning. Begane grond en 1 slaapkamer in kleur, rest van 1e verdieping en zolder in gebroken wit. Werk vindt plaats medio oktober. Muren worden behangklaar opgeleverd. Voor plattegrond en berekenen m2 zie: http://deveilingwonen.nl/plattegronden/Fase1B%20-%20A1.pdf