Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renostuc aanbrengen in nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renostuc aanbrengen in nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renostuc aanbrengen in nieuwbouw

Renostuc aanbrengen in nieuwbouw

In ons nog op te leveren appartement willen we reno-stuc aan laten brengen en eventueel in kleur latexspuiten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 80-100 m2. Ik zou hier graag een offerte voor willen.

Renostuc aanbrengen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en deze zal rond half mei worden opgeleverd. Wij willen daar graag de wanden op de begane grond, trapopgang en slaapkamers/overloop laten afwerken met renostuc. Het gaat in totaal om ongeveer 225 m². Een aantal van onze nieuwe buren heeft ook interesse om de wandafwerking op dezelfde manier te laten uitvoeren. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte van bedrijven die bekend zijn met dit product. In de offerte laten wij graag opnemen: - kosten van voorbereidend werk - kwaliteit en dikte van het aangeboden renostuc - kosten van sauzen in donkere en lichte kleuren - aantal keer sauzen - eventuele voorrijkosten - benodigd aantal dagen

Renostuc in nieuwbouwwoning aanbrengen

Het betreft een nieuwbouwwoning die behangklaar opgeleverd wordt. Dit graag renostucen inclusief wit sausen. We hebben vernomen dat dit het beste is voor een nieuwbouwhuis. Het gaat om begane grond en eerste verdieping, samen 182 m2. Misschien zolder erbij, dan wordt totaal 265 m2. Het huis wordt in week 25 opgeleverd, 20-26 juni. Graag die week beginnen en eindigen met werkzaamheden.

Renostuc behang aanbrengen

Ik wil graag het rauhfaser behang in mijn woning laten verwijderen en hierna vliesbehang laten aanbrengen. Daarna moeten de wanden worden gesausd. Het gaat om ongeveer 120 m2. Ik wil het werk begin 2016 laten uitvoeren en ontvang graag een prijsopgave voor de materialen en de werkzaamheden.