Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reinigen gevel herstellen en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reinigen gevel herstellen en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reinigen gevel herstellen en schilderen

Reinigen gevel, herstellen en schilderen

De gevel is al gepleisterd, maar moet schoongemaakt, hersteld en geschilderd. Ik weet niet wat de afmetingen zijn. Het gaat om een herenhuis. Uitvoering voor of na de grote vakantie. Contact kan ook op woensdag.

Groot onderhoud appartementen complex

Wij als VvE zijn op zoek naar een aannemer die het 6 jarig onderhoud van de gevels van onze panden wil uitvoeren. De Vve bestaat uit appartementen. Dit zijn 3 monumentale panden en eentje einde jaren '80. In het algemeen bestaat het onderhoud uit het reinigen van de gevels en schilderen van het houtwerk van voor- achterzijde van de panden. Hieronder benoemen we de specifieke onderdelen: • Gebruik van een gevelsteiger • Gevel reinigen voegen en stenen + impregneren voorzijde • Gevel reinigen, coaten en schilderen pleisterwerk achterzijde, kleine reparaties pleisterwerk • Gevellijsten reinigen en schilderen, voor- en achterzijde • Herstellen houtrot kozijnen op sommige plekken • Schilderwerk op alle kozijnen + raamwerk, begane grond tot en met vierde verdieping • Schilderwerk toegangsdeuren + kozijnen • Renovatie gootbekleding (lood slabben) boven horeca Overige vereisten: • Periode: Na de bouwvak • De te gebruiken verfkleuren zijn al vastgesteld als Rijks monument • Gebruik hoogwaardig materiaal • Ervaring met rijksmonumenten is wenselijk • Garantie (doorgaans 4-5 jaar) • Verzekering en aansprakelijkheid tijdens de uitvoering van het werk, VCA-certificering

Gevel schilderen

Eventueel reinigen en schilderen van gestuukte gevel (rondom). Oppervlakte gevel circa 90 m2. Er zit een verflaag op de gevel.

Gevels keimen

Ik wil graag mijn gevel laten keimen. Het gaat om het reinigen en het keimen. Ik weet het aantal vierkante meters niet, wellicht zou u dit kunnen vinden of zien via Google Maps. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen, zodat ik dan kan beslissen of ik het project laat uitvoeren of niet.

Gevel reinigen en op kleur brengen

Het reinigen en op (gewenste) kleur brengen van betonstenen gevel. Het is vrijstaand huis van 10 x 10 meter met veel ramen. Alle zijden en garage (van hetzelfde materiaal, die aan twee zijden).

Het reinigen en schilderen van de ...

Het reinigen en schilderen van de buitengevel van onze woning 3 verdiepingen hoog, oppervlakte woning ongeveer 120 m2. De woning staat aan de gracht in het centrum van Amersfoort, dus een stellage zal nodig zijn. Een aannemer heeft reeds de gevel onderzocht en geconcludeerd dat het schilderwerk zeer slecht is uitgevoerd. Graag zouden wij hebben dat een aannemer langskomt om de gevel te bekijken een offerte uit te brengen. Wij hopen het schilderwerk deze lente/zomer te laten uitvoeren.

Het betreft een jaren 60 doorzonwoning ...

Het betreft een jaren 60 doorzonwoning waarvan we de buitenkant willen opknappen. Het betreft het verwijderen van de bestaande verflagen en het opnieuw schilderen van alle houtwerk. Het zijn 2 etages zonder dakkapel voor en achterkant en een schuur waarvan 1 muur van hout is. ussen de begane grond en de eerste etage zitten houten planken aan de buitenkant. Ook deze moeten dus meegeschilderd worden. Daarnaast zouden we willen inventariseren of het mogelijk is de verfresten op de muur langs het houtwerk te verwijderen door het reinigen van de gevel of door zandstralen. Van bovenstaande willen we graag een offerte.

reinigen van de gevel, schilderen van ...

reinigen van de gevel, schilderen van het buiten houtwerk (exacte oppervlakte onbekend)