Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Recreatiewoning schilderen aan de buitenkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: recreatiewoning schilderen aan de buitenkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: recreatiewoning schilderen aan de buitenkant

Recreatiewoning schilderen aan de buitenkant

Ik wil de buitenkant van de recreatiewoning van 66 m2 schilderen. Het gaat om de kozijnen, deuren en boeiboorden.

Houten recreatiewoning schilderen

Onze houten recreatiewoning moet geheel geschilderd worden aan de buitenzijde. Er is een foto beschikbaar in bijlage.

Onderhoud schilderwerk

Onderhoud (contract) recreatiewoning voor hout aan de buiten zijde, schilderen en lakken. Woning gebouwd in 2011. Het gaat om kozijnen en deuren plus een aantal houten palen. Het jaarlijks controleren en herstellen van gebreken in het schilderwerk.

Recreatiewoning schilderen/beitsen

Goed onderhouden recreatiewoning (50 m2) heeft verfbeurt nodig (donkergroen en rietgeel, verf is op voorraad). Nakijken, opschuren, ramen voegen, bijgronden en afbeitsen incl. de kunststof goten. Woning is helemaal van hout. Foto bijgevoegd.

Buitenkant recreatiewoning schilderen

Het betreft het schilderen van een recreatiewoning. De kozijnen en een gedeelte gevelbekleding dient geschilderd te worden. De deuren dienen aan de binnen- en buitenzijde geschilderd te worden.

Buitenboel schilderen

Onze recreatiewoning in Lemele moet geschilderd worden aan de buitenkant. Daarnaast hebben wij in huis een aantal deuren en kozijnen die geschilderd moeten worden.

Chalet schilderen en behangen

Chalet schilderen en behangen. Muren behangklaar maken en behangen in een recreatiewoning met drie kamers. Schilderen plafonds van 3 kamers. Houten wanden zijn momenteel ook behangen. Aantal m2 weet ik niet precies.