Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rechte muur laten behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rechte muur laten behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rechte muur laten behangen

Vinylbehang aanbrengen

Ik wil afwasbaar vinylbehang voor de badkamer voor een muur van 5 meter x 2.5 meter. Het is geen rechte muur.

Kamer met vliesbehang behangen

Het gaat om het behangen met vliesbehang zonder patroon van 1 kamer met 3 rechte muren en 1 muur met raam. Het oppervlak is circa 40 m2 (9 rollen behang).

Plafond en muur schilderen

In verband met waterschade wil ik graag een offerte ontvangen voor het schilderen van een 25 m2 rechte muur en 25 m2 plafond. Muren en plafond zijn recht en gestuct. Materialen mogen door u aangeleverd worden.

Rechte muur laten behangen

Het gaat om het behangen van één rechte muur. De lengte is 4,60 meter en de hoogte is 2,40 meter. Uiterst rechts staat haaks op de muur een kledingkast die niet verplaatst kan worden daar mag omheen behang worden. Het betreft linnen behang van ARTE en deze is aanwezig. Een behangtafel en lijm zijn niet aanwezig. De muur is behang klaar.

Behangen van een wand

Betreft 8 rollen behang plakken. Het is een rechte muur van 8 meter breed en een klein muurtje tussen en boven 2 grote ramen (5 meter breed). Huidige behang zit er nog goed strak op dus het kan hier overheen. Graag ontvang ik een offerte.

Behangen van muur

15 banen behang op een lange rechte muur. Het behang heeft een patroon. De klant heeft geen idee hoeveel vierkante meter dat ongeveer is. DE klant heeft het behang en lijm aangeschaft.

Muur behangen

Ik wil een muur ongeveer 5 meter lang en 2.60 meter hoog laten behangen. Het om een rechte wand. De ondergrond is denk ik gespoten (verf). Het is in ieder een gladde ondergrond. Ik wil een vinyl- of vliesbehang met een soort gemêleerd streepje, wat niet op patroon behangen hoeft worden. Ik ben flexibel maar wil het natuurlijk wel het liefst zo snel mogelijk laten uitvoeren, na 14 september.

Woonhuis behangen

Ik wil graag mijn woonhuis van 3 verdiepingen laten behangen met vinylbehang. Het gaat om rechte muren en op de zolder een schuine muur onder het dak. In totaal is het ongeveer 100 m². We laten het materiaal hiervoor ook graag leveren. We willen bij voorkeur op of rond 9 en 10 oktober laten behangen. We ontvangen graag uw prijsopgave voor de materialen en arbeidskosten. Ik ben telefonisch moeilijk bereikbaar i.v.m. mijn werk in het ziekenhuis. Ik reageer altijd op uw bericht per sms of email.

Behangen van een slaapkamer

Een kamer behangen van 23 m2. 1 zijde bestaat volledig uit ramen. Op 1 rechte muur komt fotobehang, dit behang is al helemaal op maat. De rest wordt behangen met vliesbehang. De ruimte heeft 2 deuren en muren met een standaard hoogte. De muren zijn vorige week strak gestuct en zijn inmiddels helemaal droog. NB om medische redenen zou deze klus met grote spoed uitgevoerd kunnen en moeten worden.

Huiskamer behangen

Ik wil op korte termijn mijn huiskamer laten behangen. Het gaat om 19 meter rechte muur, enkel hier en daar de hoek om bij bijvoorbeeld ramen. Ik heb vliesbehang (géén glasvlies) van 1 meter breed en lijm inmiddels in huis. Het plafond is ongeveer 2.50 meter hoog. Graag een prijsindicatie. Het behang verwijder ik zelf.