Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator spuiten schilderen of dompelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator spuiten schilderen of dompelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator spuiten schilderen of dompelen

Radiator spuiten, schilderen of dompelen

Ik wil graag een offerte voor een radiator; om die lichtgrijs te spuiten. Of dompelen, mag ook. Hij is 1 60 meter lang, een dubbele.

Volledig schilderen van een woning aan de binnenzijde

Wij hebben een eengezinswoning gekocht, een tussenwoning uit bouwjaar 1971. De overdracht zal plaatsvinden op 21 november. Direct na deze datum willen wij de gehele woning aan de binnenzijde laten schilderen. Daarbij moeten de vloeren worden afgedekt. Het gaat om het schilderen of latex spuiten van het plafond in de woonkamer, alle wanden in de trapopgang, alle wanden en plafonds in 3 slaapkamers en alle wanden en het plafond op de zolder. Er is 1 slaapkamerwand waar behang op zit, verder zijn alle wanden leeg. Verder gaat het om het schilderen: -in de woonkamer: kozijnen en een voorraam, kozijnen en een achterraam, 2 kozijnen en 2 deuren; -in de keuken:een kozijn en een keukenraam, een kozijn en de achterdeur -in de entreehal: een kozijn met de voordeur en een kozijn met een toiletdeur, als ook de trapleuning -in 3 slaapkamers: alle kozijnen, ramen en deuren, alle plinten en alle buizen van de radiators -in de badkamer:een kozijn met een badkamerraampje en een buis van de radiator -op de zolder: alle plinten en een kozijn van de dakkapel met raam, een kozijn met deur naar een zolderkamer, een traphek, een radiator en buis daarvan. We kunnen de woning nu niet met een schilder gaan bekijken. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda, ik hoop dat dat voldoende is om een totaalprijs voor deze klus te maken.

Spuiten van een radiator 0.60x 2.00 m

Spuiten van een radiator 0.60x 2.00 m