Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raamkozijn verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raamkozijn verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raamkozijn verven

Raamkozijn verven

Het gaat om een houten raamkozijn die geverfd moet worden omdat het glas ervan kapot was gegaan. Het betreft ongeveer totaal (binnen- en buitenkant van het kozijn) 4 m2 dat geverfd moet worden.

Slaapkamer opknappen in het appartement

Betreft slaapkamer in appartement van 20 m2: * witten van plafond * sauzen van 2 muren * verven van 2 raamkozijn, slaapkamerdeur & klapraampje

Maisonnettewoning binnen schilderen

Maisonnettewoning binnen schilderen: - Muren & Plafonds 287 m2 sausen nadat het gepleisterd is; - Plinten van de nieuwe vloer 90 meter, zijn al wit gegrond; - Deuren + kozijnen, 9, nieuw in de grondverf; - Raamkozijnen 5 + 1 grote raamkozijn, zijn al eerder geverfd; - Traptreden (inclusief leuning en balustrade), is al geverfd dus opschuren en aflakken; Het sausen kan vanaf eind januari gedaan worden, het verven kan iets later. Kunt u het sausen en ander schilderwerk apart offreren?

Kozijnen buiten schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van de buiten kozijnen: 2 grotere ramen, 1 kleiner raam en een badkamerraam. 2 deuren verven waarvan een ongeveer de helft glas is en raamkozijn naast de 2 deuren.

Buitenschilderwerk huis met twee verdiepingen

Wij willen de buitenkant van ons huis schilderen, eerste en tweede verdieping. Het betreft een raamkozijn en houten planken/delen op de tweede verdieping. En op de eerste verdieping een Frans balkondeur en twee raamkozijnen. De huidige kleur willen we niet behouden, we willen het donkerblauw verven. Het liefste op korte termijn. Fotomateriaal beschikbaar.

Raamkozijnen schilderen

Ik wil vier ramen van 90 cm x 140 cm laten: - Schuren; - Grondverven; - Verven; - Raamkozijn met raam opnieuw kitten; - De jaloezieën die nu hangen dan na de klus weer terughangen.

Verfwerk uitvoeren in de keuken

Kozijnen en een deel van de muur in keuken verven. De kozijnen moeten in een andere kleur geverfd worden. De deur is van kunststof, het kozijn naast de deur van hout, dat moet geverfd worden. En een raamkozijn met vast raam. De muur boven de tegels, ongeveer 1,5 meter hoog en bij elkaar ongeveer 12 meter lengte, minus het raam en de deur. Er zit structuur op. Het moet gebeuren op 01-08 of 04-08. Graag even eerst een indicatie per mail.

Kozijnen schilderen en kitten

Graag offerte voor: - 4 raamkozijnen vlak schuren en verven - evt. opnieuw kitten van raam in raamkozijn onderkant, 4 ramen

Raamkozijn in badkamer schilderen

Badkamerraam schuren, kit met schimmel verwijderen. Opnieuw verven en afkitten.

Opnieuw schilderen

Zijkanten van een trap schilderen, 1 raamkozijn verven en 2 deuren verven. Stucadoor schat het op een dag werk. Licht schuren en 1 keer verven.