Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Posters plakken op garagedeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: posters plakken op garagedeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: posters plakken op garagedeur

Posters plakken op garagedeur

Ik wil 15 m2 posters plakken op de voorkant van mijn garagedeur. Posters zijn van papier en de garagedeur is van Ijzer. Ik heb mij laten vertellen dat de eerste keer met speciale lijm gedaan moet worden. Vervolgens als we de volgende laag aanbrengen (+- 1 maand later) kunnen we behang lijm gebruiken. Dit omdat papier op paper goed hecht. Natuurlijk laat ik het proces aan de vakman over. Het betreft een terugkerende klus. Ongeveer elke 6 weken een nieuwe. De posters verzorgen wij. Op de foto's ziet u de oude deur. De nieuwe is geverfd en ontdaan van alle parkeer bordjes.