Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen

Pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen

In de woonkamer (3.57 x 10.71) en twee slaapkamers (beide 16 m2) willen wij sierpleisterwerk op de plafonds. En willen wij verder de hele woning laten schilderen. Woonoppervlakte 170 m2. De muren zijn schilderklaar. Alleen op 1 kamer zal er gestuct moeten worden. Graag ontvangen wij een offerte van u met de kosten hiervoor.

Plafonds stucen en witten

Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Spuiten alle plafonds en enkele muren

Wij willen in onze nieuwe woning (van 1980) alle plafonds opnieuw laten wit spuiten, en beneden 2 muren grijs en 4 muren opnieuw wit laten spuiten wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 140

Wanden nieuwbouw woning spuiten met verf

We hebben een nieuwbouw woning gekregen waar de plafonds al gespoten waren maar de wanden alleen netjes gestucd behangklaar waren op de begane grond. En op de verdieping zit er glasvezel op de wanden van de slaapkamers wanden Vierkante meter: 520 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Latex op benedenverdieping spuiten

Graag alle wanden en plafonds van de benedenverdieping met latex spuiten. Circa 180 m2, grove schatting. Op nieuw stucwerk, glad pleisterwerk op de wanden en het plafond.

Sausklare plafonds en wanden stuken

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk

Hoogwaardig schilderwerk aan trappenportaal

Agv van Waterschade, het schilderen/herstellen van houten trapdelen (4 verdiepingen), leuningen en panelen. Tevens herstellen van kleine pleisterwerk plafonds van grappenportaal. Het geheel is in relatief goede staat echter door lekkage op vierde verdieping is op alle niveaus lokaal schade ontstaan dat hersteld mag worden. Woning uit 1910

Pand geheel opfrissen

Binnen en buiten schilderwerk. Het huis is volkomen uitgeleefd ten gevolge van wanbetalers die nu eindelijk zijn uitgezet. Pand moet daarom geheel worden opgefrist. De voor- en achterzijde buiten door middel van een steiger of hoogwerker. Hier en daar houtrot herstel bij kozijnen. Kamers, plafonds, trappen hier en daar stucwerk ook aan buiten zijde. I.v.m. verzekeringskwestie en investering eigenaar/ondernemer is een rekening noodzakelijk. Rekening/offerte moet gesplitst zijn per etage/appartement. Rekening/offerte moet gesplitst zijn inzake voor en achterzijde buitenzijde pand. De buren op hoek zijn wellicht voornemens ook de gevel aan straatzijde opnieuw wit te laten maken en het houtwerk te lakken. (alles zelfde kleur). Bedoeling is pleisterwerk van beide panden buiten te witten en de kozijnen en deuren gelders-blauw hoogglans te laten lakken. Plamuur en schuurwerk derhalve belangrijk. Het pand is 12 meter diep en 6-7 meter breed en heeft 3 etages.

Muren en plafonds laten verfspuiten

Onlangs heb ik een woonboerderij aangeschaft en ik wil de muren en plafonds graag laten verfspuiten in een frisse en strakke witte kleur. Aan het plafond zitten veel traditionele donkerbruine houten balken, namelijk in de woonkamer, hal en slaapkamers. Er zijn ook meerdere houten balken als staanders. Voor het gemak heb ik enkele foto's bijgevoegd, zodat u een indruk krijgt van wat ik bedoel. Afmetingen: 10.94 x 1.64 woonkamer, 3.20 x 4.23 keuken, 3.80 x 4.90 slaapkamer-1, 3 x 4.90 meter slaapkamer-2, 3.85 x 4.90 slaapkamer-3, 11 x 3.25 hal-1, 4.10 x 3.70 hal-2, 2.15 x 1.40 hal-3 en de werkkamer is 5 x 3.85 meter. De wanden zijn 3.57 meter in de woonkamer en elders 2.72 meter hoog. De muren bestaan uit pleisterwerk. Ik wil de muren en plafonds graag in helder wit gespoten hebben en de balken in diep donkerbruin. Verfspuiten lijkt mij voor deze grote klus ook voordeliger, effectiever en netter in plaats van verven. Tenzij u daar anders over denkt? Het goed afplakken van de balken is natuurlijk een vereiste! De vloer moet nog geëgaliseerd en betegeld worden, dus op zich kan het geen kwaad als er nevel op de grond terecht komt. Het gaat om de woonkamer, werkkamer, drie hallen en drie slaapkamers. Plattegrond met maten is bijgevoegd. Kunt u mij een prijsopgave/offerte toedoen?

Nieuwbouwwoningen spuiten met latex

Het gaat om 3 nieuwbouwwoningen met ieder 3 verdiepingen. De wanden moeten glad behang klaar worden opgeleverd en de plafonds worden voorzien van spack spuitwerk. De woningen hebben een gedeeltelijk schuine kap. Deze aanvraag is ingediend door de aannemer van dit nieuwbouwproject. Bezoek op locatie is gewenst voor een juiste offerte opmaak. Wanden Vierkante meter: 440 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 480 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex