Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizen schilderen

Plavuizen schilderen

Het schilderen van een oude bruine plavuizenvloer in keuken en in bijkeuken. Totaal oppervlakte ongeveer 42 m2

Glasvezelbehang laten schilderen

De vloer van mijn woning wordt vervangen, de plavuizen zullen worden verwijderd en ik vermoed dat hierdoor stof en schade ontstaat aan de muur. De muren a 127 m2 zijn nu behangen met glasvezelbehang en geschilderd (gebroken wit). Na de werkzaamheden wil ik de muren graag weer mooi laten maken door ze opnieuw te laten schilderen, waarschijnlijk wederom in gebroken wit. Betreft de hal, open keuken en woonkamer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plavuizenvloer schilderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het schilderen van plavuizen. Het betreft een woonkamervloer van 35 m² met tegels van 40 x 40 cm. Deze zijn nu geel/wit en moeten lichtgrijs worden.

Tegelwerk schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de tegels. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter, wellicht iets meer. De tegelwanden van de badkamer en 2 toiletten moeten geverfd worden. Daarnaast gaat het om de plavuizen op de vloer in de huiskamer, open keuken, hal en vestibule. De plavuizen vloer bestaat uit terracotta achtige vloertegels.