Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond van woon en slaapkamer schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond van woon en slaapkamer schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond van woon en slaapkamer schilderen

Plafond van woon- en slaapkamer schilderen

Wij hebben reeds het plafond met rollers geschilderd en eenmaal laten spuiten, maar toch blijven er vegen te zien op het plafond. Het gaat om het plafond in de woonkamer, de gang en 2 slaapkamers. De totale oppervlakte is 70 m2.

Plafond witten na lekkage

Vanwege een lekkage moet het totale plafond van circa 90 m2 nodig opnieuw gewit worden. Zelf woon ik in het buitenland en moet dus heen en weer reizen wanneer daar geschilderd wordt, vandaar dat de afspraak om daar te werken ook nagekomen moet worden zodat ik niet voor niets die reis gemaakt heb.

Hele woning wit spuiten

Ga verhuizen. Naar een appartement van 55 m2. Er ligt nog geen vloer in en geen spullen. Wil alles wit laten spuiten. muren / plafond woon slaap bad gang

Huiskamer schilderen

Het gaat om een plafond van 38 m2. Alle wanden in de huiskamer en 4 kozijnen plus houten lambrisering. Er dient volledig afgeplakt te worden want ik woon al in de woning.

Trap, hal en dakkoepel schilderen

Ik woon op de bovenste etage. Hier zijn 2 lichtkoepels in de traphal en badkamer die beide afgebladerd zijn. Daarnaast wil ik de dicht trap volledig wit geschilderd hebben en de muren en het plafond wit gesausd. Dit is ongeveer 20 m2 groot.

Plafond schilderen van woon- en slaapkamer

Schilderen van huiskamer plafond en slaapkamer plafond. Woonkamer plafond is 45 vierkante meter en slaapkamer plafond is 12 vierkante meter. Totaal: 57 vierkante meter

Plafond latexen

Ik wil mijn plafond laat witte maar ik wil vragen of uw Een keer langskomen om de kijken wat het kost voor mijn en moet ik ook voor rijden kosten betaald aan uw en ik woon in Zwijndrecht

Plafond witten in de keuken en woonkamer

Ik woon in een appartement van 100 m² en wil daar het plafond in de keuken en woonkamer laten witten. Ik weet niet om hoeveel m² het gaat, ik schat ongeveer 35 tot 40 m². Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw offerte. Ik laat de klus bij voorkeur in week 38 uitvoeren.

Stuc- en schilderwerk in het woonhuis

Ik wil 2 aparte offertes ontvangen. Het gaat om 1 offerte voor het herstellen van een stukje plafond, stuken en vlatexpuiten van hele plafond van ongeveer 25 m² in de zitkamer en het op kleur spuiten van 1 muurtje in de woonkamer van minder dan 10 m². De andere offerte betreft het op kleur latex spuiten van 1 muur in de slaapkamer van ongeveer 12 m². Hierop zit een korrelige structuur. Ik woon in een huurwoning waar ik via de bovenburen lekkage heb gehad. Ik moet die schade gaan verhalen en heb daarvoor de offertes nodig.

Schilderen van een woon- en eetkamer

Ik woon op een tussenetage in Haarlem. In verband met wateroverlast van de bovenburen moesten mijn plafonds en muren geschilderd worden. De klussenman die was begonnen, kan het niet afmaken. Er moet nu worden geschilderd: * plafond eetkamer ongeveer 4 bij 5 meter * zitkamer 2 muren 2 x 5 x ongeveer 3 meter hoog * trappenhuis begane grond naar 1e etage * daarnaast moet ook het gemeenschappelijk trappenhuis weer opgefrist worden. De verf is al gekocht.