Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond schilderen

Nieuw stucwerk schilderen

Het plafond is nieuw gestuct, we willen dit laten schilderen. Dit kan met spuitwerk, niet rollen. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Plafond schilderen

Graag wil ik het plafond van mijn woonkamer en open keuken laten schilderen. Het gaat om 40 m2. Graag zie ik een offerte tegemoet, of hoor ik welke informatie u nodig heeft om een offerte op te stellen. Alvast hartelijk bedankt!

Schilderen van de hal, trap en overloop

Ik wil de begane grond hal, (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond en 1 radiator), de trap naar 1e verdieping (inclusief wanden, plafond en onderkant zoldertrap en trapleuning en zij boorden van de trap), de overloop (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond) laten schilderen. Alle werkzaamheden die er betrekking op hebben zoals bijvoorbeeld de voorbereiding (afplakken, afdekken, schuren eventueel repareren en dergelijke) en afwerking (schakelmateriaal terugplaatsen, en opruimen). Te behandelen delen zo nodig met grondlaag en afwerklaag.

Plafond schilderen

Graag wil ik het plafond van 12 m2 opnieuw laten schilderen. Door lekkage heeft het bruine vlekken. Moet ik voor isolatieverf zorgen, of hebben jullie dat?

Plafond en eventueel de muren witten

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woonplek. Ik wil daar het plafond in de woonkamer van ongeveer 35 m² laten witten. Ik overweeg om ook de wanden te laten schilderen. De ruimte is ongeveer 8 x 5 meter groot en 2,4 meter hoog. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Oud houten plafond met balken schilderen

In een oud kazernegebouw worden woningen gebouwd en ik heb er daarvan 1 gekocht. Ik zoek nu een schilder die daar medio februari een oud houten plafond van ongeveer 58 m² kan schilderen. Het is een plafond met meerdere houten dwarsbalken over de gehele lengte en de hoogte van de ruimtes is ongeveer 350 cm. Ik kan foto's sturen om e.e.a. te verduidelijken. Ik ontvang graag uw offerte.

Muren en plafonds schilderen in aanleunwoning

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen en witten van de wanden en het plafond in een aanleunwoning. De woonkamer is 25 m2, de keuken 6.7 m2, de slaapkamer 13 m2 en de hal 6.5 m2. Op de wanden zit een laag behang waar ik overheen wil laten schilderen indien mogelijk.

Woonkamermuren en -plafond schilderen

In mijn nieuwe huis wil ik de muren van mijn woonkamer laten schilderen of spuiten en eventueel ook het plafond Muren +/- 50 m2 Plafond +/- 50 m2 Ondergrond is mij niet bekend, bouwjaar huis is 1979. Kunt u een indicatie geven van de kosten?

Muren, kozijnen en deuren schilderen

Schilderen van kozijnen en een deur en het sauzen van muren en plafond.

Begane grond in andere kleur schilderen

Na 15 jaar willen wij onze begane grond een nieuw kleurtje geven. Het plafond wit en de muren RAL9010. De bank gaat eruit en kan dan de kast(en) in het midden van de ruimte afgedekt staan? Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Partners

Partners van Casius