Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond sauzen en behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond sauzen en behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond sauzen en behangen

Woning behangen met renovlies, sauzen en kitten

Momenteel is ons nieuwe huis in Maassluis in aanbouw. Wij zijn op zoek naar een bekwame schilder/schildersbedrijf die voor ons de eerste twee verdiepingen wil behangen met renovlies, sausen (+/- 3 kleuren) en kitten (naden, hoeken en overgang naar plafond). Het gaat om globaal 5 kamers en trapgaten, totaal van ongeveer 200m2. Graag een offerte per vierkante meter. Voor ons is ook van belang hoe lang er nodig is om het werk te voltooien en welke flexibiliteit je kan bieden (in verband met de altijd onzekere opleverdatum).

Kozijnen, trap (deels), wanden en plafond sauzen

Het werk is als volgt: Binnenwerk: totale oppervlakte van 48 m2. Dit zijn de kozijnen, deuren, trap en het houtwerk binnen. Buitenkozijn en deur schuur 2,10 x 1,00 Plafond overkapping buiten 3x2,50 meter Totaal oppervlakte te sauzen wanden kleur wit: 120 m2 Totaal oppervlakte te sauzen plafonds wit: 30 m2 Totaal oppervlakte te sauzen wand in kleur: 20 m2 Beschermlak in keuken: 6,5 m2 Graag zijn wij een offerte tegemoet of liever maken wij een afspraak zodat jullie zelf kunnen komen kijken.

Plafond sauzen

2 kamers a 20 m2, Witten van de plafonds.

Plafond sauzen

Het betreft het sauzen van ongeveer 28 m2 plafond in een witte kleur. De vloer zal ook afgeplakt moeten worden, in verband met een vrij nieuwe vloer die erin ligt. Graag ontvang ik uw offerte.

Plafond sauzen en kamer behangen

Ik wil de kamer laten witten en behangen. Het betreft een plafondoppervlakte van 65 vierkante meter op de begane grond. Het behang willen we graag van vinyl, een uniekleur en van zware kwaliteit, geen motief dat invloed heeft op het behangen. Aantal rollen: circa 16. Kan in overleg door de vakman geleverd worden.

Nieuwbouw huis binnenmuren witten

Bij een nieuw op te leveren huis wil ik graag de wanden en de plafonds wit laten sauzen. Het zal gaan 100 m2 plafond en 120 m2 wand. De hoogte van de woning is 2.70 meter.

Plafond en muren witten

Betreft appartement van circa 80 m2. 3 kamers. Ik wil graag het geheel wit laten sauzen van de muren en plafonds.

Plafond sauzen

Plafond woonkamer voorstrijken en sauzen oppervlakte 62 m2. Kamer is ontruimd, uitvoering komende 2 weken. Goede kwaliteit grondering en latexverf (SPS multimat kleur 9016 ) is aanwezig en hoeft niet meer geleverd te worden.

Plafond sauzen

Verlaagde en gestuuct plafond van 50 m2 dient opnieuw gesauzed te worden. In het plafond zitten allemaal spotjes .

Plafond en muur sauzen of spuiten

Binnen het plafond en muur sausen of spuiten, ongeveer 40 m2.