Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond repareren en witten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond repareren en witten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond repareren en witten

Plafond repareren en witten

Wij willen een plafond van 50 m² laten witten. Er zijn 2 plekken die eerst glad moeten worden gemaakt. Daar moet ook een laag renovatieverf op. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafond herstellen en sausen

Repareren na lekkage en sauzen van gestukt plafond +- 50 vierkante meter

Gestuikt plafond repareren

Gestuikt plafond repareren en sausen na lekkage. Plus minus 50 vierkante meter.

Schilderen van de hal, trap en overloop

Ik wil de begane grond hal, (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond en 1 radiator), de trap naar 1e verdieping (inclusief wanden, plafond en onderkant zoldertrap en trapleuning en zij boorden van de trap), de overloop (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond) laten schilderen. Alle werkzaamheden die er betrekking op hebben zoals bijvoorbeeld de voorbereiding (afplakken, afdekken, schuren eventueel repareren en dergelijke) en afwerking (schakelmateriaal terugplaatsen, en opruimen). Te behandelen delen zo nodig met grondlaag en afwerklaag.

Waterschade aan schilderwerk plafond repareren

Ik wil dat mijn slaapkamer plafond van ongeveer 2 bij 5 meter wordt gewit, en van de muur van dewoonkamer 7 bij 3 meter sausen en het plafond van de woonkamer 10 bij 5 meter witten.

Reparatie van het plafond

Repareren na daklekkage Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond repareren en schilderen

Er is een jaar geleden waterschade ontstaan aan mijn plafond van ongeveer 24 m², doordat mijn bovenbuurvrouw het putje van haar balkon niet vrij hield. Ik heb diverse kleine en grote vlekken en hier en daar is de verf afgebladderd. Nu heb ik van de VvE gehoord, dat ik hiervoor een offerte bij hen kan indienen, zodat zij een claim via de opstalverzekering plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte voor de reparatie en het schilderwerk aan mijn plafond.

Waterschade aan het plafond repareren

Plafond slaapkamer heeft waterschade: waterblokken en spuitwerk is deels losgelaten. Dit moet hersteld worden inclusief verven. Oppervlakte is ongeveer 20 m2. Er kwamen bellen in het verfwerk, die hebben we lek gestoken zodat het water er sneller uit zou lopen.

Waterschade aan schildwerk verhelpen

Ik zou graag een prijsopgave voor de verzekering willen laten doen in verband met waterschade aan de muur, behangwerk en plafond. Er is een lekkage geweest van de bovenburen en dit wil ik graag laten repareren. Graag wat de kosten zijn om nieuwe behang, nieuwe verf voor plafond en muren.

Schilderwerk binnenin de woning

Ik wil mijn woning aan de binnenkant laten witten/sauzen. Het gaat om 40.3 m² aan wanden en 34.7 m² aan plafond. Ook willen we 2 deuren en 2 kozijnen laten schuren en schilderen, kleine beschadigingen spachtelputz repareren, 1 raamkozijn schuren en schilderen en 6 afwerk latjes bij het raam en deur laten schilderen.

Partners

Partners van Casius