Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond en de muren witten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond en de muren witten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond en de muren witten

Overspuiten plafond met latex

Ik heb spackspuitwerk op mijn plafond, dit is al een keer overgeschilderd. Nu heb ik recentelijk mijn muren geverfd en is mijn plafond niet meer wit genoeg. Dit valt nu op. Dus ik wil graag dat mijn plafond weer spierwit wordt. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Twee slaapkamers na lekkage sausen

Ik wil een deel van de muren van 2 slaapkamers na lekkage gaan sausen. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 wanden en een stuk plafond voor beide kamers dus ongeveer 25 m2. Die vochtplek moet ook een beetje behandeld worden.

Gang en trap schilderen

Ik wil de muren en plafond van mijn halletje met latex verven. Ik wil de trap wit geverfd hebben en de muren aan weerszijden van de trap latex en. Ik wil op de gang eerste verdieping de muren wit latex en. Ik stuur een mail met de vierkante meters.

Twee slaapkamers na lekkage sausen

Door een lekkage vanuit het dak zijn er vochtplekken op twee onderliggende slaapkamers. Ik wil de vochtplekken laten behandelen en de muren en het plafond laten sausen.

Latex spuiten op wanden en plafonds

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten van de plafonds en de muren. Wanden Vierkante meter: 450 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Muren verven

Het gaat om de muren en het plafond van de woonkamer en trap. Het gaat om circa 55 m2 muur en 30 m2 plafond. Kleur wit.

Schilderwerk in de woonkamer

Graag een offerte voor het verven van mijn woonkamer. De muren zijn nu heel licht grijs en ik wil deze graag wit. De afmetingen van de kamer zijn: LENGTE : 5.60 m BREEDTE: 3.60 m (1 muur maar, de andere is glas) HOOGTE : 2.60 m Het plafond is reeds wit en moet overschilderd worden in het wit. Graag prijs per uur of iets in die richting en een schatting hoelang dit gaan duren.

Verfklussen in de woning

Aantal verfklussen in huis, inclusief voorwerk en materialen in overleg. Werkzaamheden zijn: 1. Verven keuken, muren, plafond en houtwerk (2.4 x 2.60 meter); 2. Verven halletje, muren, 5 deuren (enkelzijdig) en houtwerk (1.60 x 1.60 meter); 3. Het verplaatsen van een lege kledingkast (binnen 1 kamer).

Muren en plafond van sauswerk voorzien

Het betreft rond de 110 m2 woonkamer met open keuken sausen in standaard witte kleur. De ruimtes zijn dus niet leeg. De meubels worden dan ook door ons zelf afgedekt. Stopcontacten, lampen, plinten etc worden door ons gedemonteerd.

Stucwerk woonkamer opknappen met latex

Muren en plafond spuiten. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Partners

Partners van Casius