Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond en keukenmuur schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond en keukenmuur schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond en keukenmuur schilderen

Plafond, muur, kozijnen en deuren schilderen

Ik hebt een kleine eengezins mijnwerkers woning die ik op de ondersteverdieping vakkundige schilder wil laten schilderen . Het betreft een: woonkamerplafond 25 m2 . Keukenplafond m2 Wc plafond,5 m2 Badruimteplafond. 7 m2 5 opdekdeuren beide zijden plus kozijnen 1 schuifdeurbinnen 2 m2 Wc muur m2 Keukenmuur m2 Ik denk dat dit alles is wou graag een prijsofferte aanvragen,ik wil ook de woonkamer laten behangen dat is ongeveer 40 m2 muuroppervlak op de ondersteverdieping. Maar wil het behangen even apart houden. Ik hoop u voldoende informatie hebt gegeven anders hoor verneem ik het graag van U.

Plafond en keukenmuur schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van een plafond en 1 muur, beide in mijn keuken. De totale oppervlakte van dit plafond + 1 muur is 6 m2. En de kleur waarin ik dit geschilderd wil hebben is wit. Ik ontvang de offerte graag (vandaag of morgen) per e-mail.

Schilderen en behangen met vlies- of vinylbehang

Schilderen en behangen met vlies- of vinylbehang: - het latexen van de keukenmuur van 6,5 meter lengte en een muur inpandige berging; - het behangen van de woonkamer van 15,5 meter, hal 8 meter en twee slaapkamers van 15 en 8,5 meter met overschilderbaar vlies- of vinylbehang plus zo nodig het sausen/verven van dit behang. De afmetingen betreffen het aantal meters muur in lengte, alle stukken gemeten van het ene eind naar het andere. De hoogte van het plafond is 2.60 meter. Het betreft een spoedig uit te voeren klus.

Verf-, saus- en behangwerk

Verven, sausen en behangen: Woonkamer is nu behangen, dat moet eraf en nieuw behang erop. Keukenmuur aan de kant van de buren hetzelfde. Sausen van het plafond. En graag de deuren opnieuw verven.

Diverse schilderwerkzaamheden in woonhuis

5 ruitjes in deur plaatsen, deur schilderen. Keukenmuur welke voorzien is van spuitwerk behandelen zodat deze nat afgenomen kan worden. Plafond zolder schilderen. Dakkapel schilderen. Het gaat om binnenschilderwerk.