Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pilaren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pilaren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pilaren schilderen

Twee pilaren schilderen

Ik wil graag 2 pilaren van 95 bij 30 cm en 70 bij 30 cm laten schilderen. Ik wil ze graag licht opgeschuurd en geschilderd of gespoten hebben.

Logo op een gevel schilderen

Wij zijn zojuist verhuisd naar een nieuw pand in Amsterdam Noord. Op de gevel van dit pand zouden wij graag een oppervlakte van ongeveer 5 x 6 meter laten verven. In de bijlage heb ik een afbeelding van onze voorgevel mee gestuurd wat geverfd moet worden. Het vlak tussen de pilaren is 5 x 6 meter en moet hoogglans geschilderd worden in dezelfde kleur als het originele gevel kleur van beton. Daarop moet het zwarte omtrek (sjabloon) van het logo geverfd worden. De 4 letters blijven dus de ondergrond kleur. De deadline van deze opdracht is vrijdag 29 mei. Is dit mogelijk bij jullie? Dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk een offerte.

Schilderen van metalen trapleuning

Onze vereniging van eigenaren is op zoek naar een schilder die onze metalen trapleuningen en pilaren kan schilderen, in een appartementencomplex van 4 verdiepingen. De opdracht bestaat uit in totaal 19,8 strekkende meter leuning met daaronder trappilaren, bevestigd aan 8 metalen staanders van 1,50 meter, totaal dus 12 meter. Daarnaast is er nog 15,6 strekkende meter leuning zonder trappilaren.

Schilderen trappen(huis)

2 trappen van elk 13 treden in een woning van ca 10 jaar oud: schilderen van de zijkanten + pilaren, alsmede achter- cq onderkant van 1 trap. Trappen zelf hoeven niet geschilderd te worden, worden opnieuw bekleed.