Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Paneeldeuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: paneeldeuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: paneeldeuren schilderen

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van 3 deuren met kozijn. De kozijnen zijn van staal en de deuren zijn standaard paneeldeuren. Er zal gebruikt gemaakt moeten worden van de kleur 9010.

Meerdere paneeldeuren schilderen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten schilderen. Het zijn paneeldeuren en 1 deur heeft een ruitje. Ik heb al verf beschikbaar. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 3 nieuwe gegronde paneeldeuren aan beide zijden laten schilderen (1 deur is met glas). Ook wil ik 3 standaard gladde binnendeuren aan 1 zijde laten schilderen. Verder heb ik 6 metalen deurkozijnen die een nieuwe verflaag nodig hebben. Hoogglans verf is reeds aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Houtwerk binnenshuis schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor de volgende schilderwerkzaamheden: - 10 of 11 paneeldeuren beneden en boven - deur kozijnen - hal beneden - boven erkerraam

Nieuwbouwhuis schilderen van binnen en buiten

Op dit moment wordt ons huis gebouwd. Ik verwacht dat de oplevering in januari 2018 is. Het gaat om het binnen schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren gevelkozijnen, aftimmering, kozijnen met koplat, paneeldeuren, sauswerk plafonds, wanden begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping, vloerplinten, 2 trappen met leuningen en balustrades. Ook buiten schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren, gootlijsten, luifel voordeur, sauswerk stuc delen, overstek en dakkapellen. De luiken conform tekening worden afgelakt aangeleverd en opgehangen (hoeven niet geschilderd te worden). Het binnen schilderwerk moet na oplevering z.s.m. uitgevoerd worden. Buitenschilderwerk in overleg i.v.m. het weer, planning. De werkplek is goed bereikbaar en in de buurt van het opgegeven adres (1 km). Het exacte adres kan vanaf 25-09-2017 worden opgevraagd bij de klant.

Paneeldeuren spuiten

Voor onze jaren '30 woning in Delft willen wij de paneeldeuren weer fris wit schilderen. Graag zou ik van u een prijsopgave willen voor het spuiten van deze deuren, met de kosten van de voorbereiding en het spuiten gesplitst. Het gaat om 8 paneeldeuren. Allen moeten nog geschuurd, geplamuurd en gegrond worden. Gewenste kleur: RAL9010 zijdeglans, liefst op waterbasis vanwege eventuele verkleuring. Ik hoop dat u ons kunt helpen!

Renovlies behang aanbrengen en schilderen

Wij zoeken een professional die de volgende werkzaamheden in onze nieuwbouwwoning kan gaan uitvoeren: -Het behangen met renovlies van de complete woning. -Latexspuiten van de schuine delen en knieschotten op zolder. -Schilderen van 4 paneeldeuren zoals in de bijlage. -Schilderen van 2 dichte trappen. Graag prijs per m2 en uitleg over uitvoering van de werkzaamheden. De uitvoering van de werkzaamheden in de eerste week van januari.

Binnendeuren schuren en schilderen

Twee paneeldeuren, kamerdeur en deur van het toilet. De deuren aan beide zijden en ook de deurposten schuren en schilderen. De verf is aanwezig.

Binnenschilderwerk op de begane grond

Wij zoeken een binnenschilder die voor ons alle deuren en kozijnen op de begane grond wil schilderen. Het gaat om een kozijn met boven- en zijlicht en 2 openslaande deuren, een achterdeur met kozijn en raamkozijn in de keuken, een raamkozijn met erker aan de voorzijde, een en-suite kast met 1 deur en 3 paneeldeuren met kozijn. De werkzaamheden dienen 28 of 29 mei uitgevoerd te worden.

Paneeldeuren schilderen

Het betreft schilderwerk aan een aantal binnendeuren: - 4 paneeldeuren. - 1 paneeldeur met veel glas. - 2 suite deuren met glas. De deuren zijn nieuw en direct te bewerken, mijn voorkeur gaat uit naar de kleur wit.