Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen

Overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen

Ik heb (overschilderbaar) vliesbehang zonder patroon gekocht bij Gamma en zoek iemand die ons halletje en het trapgat kan behangen.

Vliesbehang aanbrengen

Witte glasvliesbehang aanbrengen op wanden; het geheel moet net glad gestuct lijken! En het moet overschilderbaar zijn. Of behang waar al latex op zit. De eerste keer gaat om niet meer dan 145 m2, dat zijn de wanden van de begane grond en 1e verdieping samen. Indien goed werk mag ook de zolder gedaan worden. Graag prijs all-in. Zie ook bijlage woning bouwtekening.

Woon- en eetkamer behangen

Ik wil graag mijn woon- en eetkamer (betonnen muren) laten behangen met overschilderbaar vliesbehang met een fijne structuur (structuur vergelijkbaar aan het Vlies behang - 33-181 bekend onder de merknaam Superfresco Easy van Graham & Brown, verkrijgbaar bij Gamma, maar het behang moet dekkend zijn en het moet niet nódig zijn om over te schilderen. Het gaat om max 60 m2, de muren zijn 2,5 meter hoog en het oude behang is verwijderd. Er zal max 2 uur nodig zijn om deze vlak te maken/schuren en op te vullen bij gaten. Dit graag apart vermelden in de offerte. . In de offerte graag behang apart vermelden en een staal meesturen met de offerte. De lijm is in overleg ook te leveren De vloer in woon- en eetkamer moet goed blijven en mag niet beschadigd raken (laminaat). Ik wil graag een aanneemsom, geen uurprijs of m2-prijs. Wel materiaalkosten (in detail) en voorbereiden muur apart vermelden. Afhankelijk van de materiaal prijs wil ik de mogelijkheid behouden zelf behang aan te leveren en alleen opdracht te verlenen voor werkzaamheden. Ik ga er vanuit dat behangtafel en borstel e.d. in bezit van aannemer zijn. Betaling als volgt: 20% bij akkoord offerte -50% bij start werkzaamheden -30% bij oplevering. Uitvoeringsperiode: week 47 (bij voorkeur, in overleg kan hiervan worden afgeweken naar week 48).

Overschilderbaar vliesbehang plakken

Er dienen 4 ruimtes behangen te worden. De muren zijn net opnieuw gestukadoord en behangklaar gemaakt. Er moet overschilderbaar vliesbehang op. Mijn inschatting is dat het ongeveer gaat om 100 m2.

Schilder- en behangwerk uit laten voeren

Ik wil graag dat de sierpleister op het plafond in drie kamers wordt geschilderd (35m2). Verder wil ik graag dat het oude behang verwijderd wordt (103 m2) en het nieuwe behang wordt aangebracht in hetzelfde kamers. Her en der een paar gaatjes in het plafond, die moeten eerst gedicht worden. Kamer 1 (1 grote raam): een wand (11 m2) vliesbehang; 3 wanden (26m2) overschilderbaar vliesbehang Kamer 2 (1 raam): alle wanden (38 m2) overschilderbaar vliesbehang Kamer 3 (1 dakraam): alle wanden (28 m2) overschilderbaar vliesbehang All wanden zijn gipsplaten. Nieuwe behang is al gekocht. Lijm is nog niet gekocht. Zo mogelijk, graag offerte voor de totale klus; of offerte per onderdeel dus 1= schilderen 2= behangwerk. Optioneel ook het behang sausen.