Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning laten verfen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning laten verfen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning laten verfen

Nieuwbouwwoning laten verfen

In (waarschijnlijk) maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij zouden deze graag geverfd hebben. Totale oppervlakte is 235m2.

Nieuwbouwproject behangen en latexen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, deze wordt omstreeks derde kwartaal 2011 opgeleverd. We hebben een maand de tijd om de woning te betrekken. In de woning wil ik glasweefselbehang met latexverf of renovliesbehang met latexverf laten aanbrengen. Ik heb 2 kleine jongens en het moet niet zo zijn dat ze het behang er af kunnen peuteren. Na oplevering wordt er aan de overkant ook nog gebouwd en ik wil geen lelijke scheuren in het behang. Dus ik heb ook gericht advies nodig, wat nu mijn beste optie is. Dus het wordt behangen en verfen, maar welk soort behang, daar moet ik nog goed over worden ingelicht door een proffesional. Plattegrond van de woning heb ik. Tussenwoning bestaande uit 3 etages. Aantal m2 weet ik niet precies.

Nieuwbouwwoning, aan voorkant op 1e ...

Nieuwbouwwoning, aan voorkant op 1e verdieping bovenraam (b.u. openslaand raam en gewoon raam) schuren en verfen. Graag prijsopgave exclusief verf, want die koop ik zelf.