Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwhuis behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwhuis behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwhuis behangen

Nieuwbouwhuis behangen

Nieuwbouwhuis gelijkvloers. 110m2. Graag vliesbehangen. Graag offerte. All in prijs.

Woonkamer behangen

Wij krijgen als het goed is in juni ons nieuwbouwhuis in zuilichem. Bij BN international hebben wij behang besteld voor de woonkamer, trapgat en de hal, ook de lijm hebben wij al. De lange vlakke muur is een muur met een patroon erin. De andere muren zijn zonder patroon. Graag willen wij een totaalprijs voor alleen het aanbrengen van het behang. (het aantal m2 is volgens mij heel ruim berekend)

Behangen van een nieuwbouwhuis

Wij willen graag de muren van ons nieuwbouw huis laten behangen. Het gaat om ongeveer 52 m2.

Nieuwbouwhuis compleet behangen

Ons nieuwbouw huis moet compleet behangen worden met glasvezel behang. Het materiaal kunnen wij voor zorgen. Ik wil graag de kosten weten van het behangen. Huis totale oppervlakte is 110 m2.

Behanger gezocht

Ik wil de muren behangen in woonkamer en hal met vliesbehang in een nieuwbouwhuis. Ik stuur de afmetingen van de muur later via de mail.

Renovlies behang aanbrengen

Ons nieuwbouwhuis is zojuist opgeleverd en we hebben een annulering gehad van een andere behanger. Heeft u wellicht de mogelijkheid op korte termijn (liefst aankomende week) bij ons te behangen? Er zijn vrijwel geen betonpukkels (bevestigd door bouwkundige) en eventueel schuurwerk kunnen wij vooraf voor u doen indien nodig. Eventueel kunnen we ook eerst een verdieping doen en daarna de andere als dit beter past in de planning. We zoeken wel de volledige afwerking met witte verf. Mvg, wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw voorzien van renovlies en latex

Ons nieuwbouwhuis wordt naar verwachting week 24/25 opgeleverd. We willen graag alle wanden laten behangen (ongeveer 265 m²) waarna afspuiten met latex. Huidige ondergrond: Behang Klaar.

Wanden met vliesbehang behangen en sauzen

In een nieuwbouwhuis het laten aanbrengen van glasvlies, inclusief dekkend sausen in lichte kleur (RAL 9010). Woonkamer en keuken: 72 m2 en de 1e verdieping: 109 m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Behangen en schilderen in het nieuwbouwhuis

Voor een nieuwbouwhuis in Goedereede: Schilderwerk: Graag zien wij ons plafond/dak met knieschotten op zolder (binnen) geheel wit geschilderd. Het plafond is bedekt met onbehandeld MDF/Multiplex. Maximale hoogte 4 meter. Ongeveer 62 m2. Uitvoerdatum: 2 of 3 februari (eventueel 4 en 5 februari) 2017. Behangen: Behangen van de muren met renovlies van de volgende vertrekken: Begane vloer Hal, Trap naar 1ste verdieping, Hal 1ste verdieping, Trap naar zolder, Muur boven de trap op zolder (maximale hoogte is 4 meter). Ongeveer 38 m2. Uitvoerdatum: 14, 15, 16, 17 februari 2017.

Nieuwbouwhuis behangen of structuurverven

Wij willen onze nieuwbouwwoning laten behangen óf schilderen met structuurverf. Het gaat om "behangklare" muren, ongeveer 100 m2 woonoppervlakte (woonkamer, 4 slaapkamers, hal en trap/overloop). Wij willen geen glasvezelbehang. Enkele muren willen wij na het behangen in een andere kleur oververven. Of als het structuurverf wordt zouden we enkele muren in een kleurtje willen (groen). Afplakken kunnen wij eventueel zelf doen, afhankelijk van de kosten. Kozijnen en ramen hoeven niet meegenomen te worden. De woning wordt in week 51 opgeleverd, eventueel graag behangen of verven in week 51 of zo snel mogelijk erna.

Partners

Partners van Casius