Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren winkelruimte schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren winkelruimte schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren winkelruimte schilderen

Muren winkelruimte schilderen

Ik wil graag 4 muren verven met een deur en 2 kozijnen. De winkelruimte is 143 m2. Er dient enig voorwerk gedaan te worden zoals enkele gaten vullen. Ontvang graag de offerte inclusief al het materiaal en een prijs indien mogelijk per m2.

Winkel van binnen laten schilderen

Het betreft een winkelruimte van 100 m2. Alles moet wit geschilderd worden. De muren zijn ongeveer 160 m2 en de plafonds 105 m2. De ondergrond is al wit en op sommige delen wat vervuild en sommige delen zijn wat beige. Het is een betonnen ondergrond. Het is op dit moment helemaal kaal. Het schilderwerk kan niet lang duren.