Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren en wanden sauzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren en wanden sauzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren en wanden sauzen

Kale muren behangen woonkamer en slaapkamer

De woonkamer en slaapkamer behangen. De wanden zijn 2.40 meter hoog. In de woonkamer is het 7 meter lengte. In de slaapkamer van 4 x 3 meter alle wanden. Het zal gewoon papierbehang zijn. De muren maken we vooraf zelf kaal (er zit nu ook behang op). Het behang koop ik bij Praxis.

Woonkamer / Keuken wanden en plafond voorzien van latex

Wij willen graag het plafond (+/- 60 m2) van latex willen voorzien. In het plafond is een uitsparing van een lichtvenster aanwezig welke ook wit gespoten moet worden. Tevens dienen de muren/wanden (+/- 60 m2) bijgewerkt te worden zodat er latex in kleur op gespoten kan worden. De conditie van de muren is op dit moment onbekend. De verwachting is dat er kleine reparaties van het stucwerk nodig zal zijn. De werkzaamheden zullen in de week van 21 t/m 25 september uitgevoerd moeten worden. Graag offerte voor licht bijwerken van stucwerk, afplakken en het spuiten van het plafond (wit) en de muren (+/- 20 m2 wit, +/- 40 m2 kleur). Plattegrond van begane grond is toegevoegd (maten zijn ter indicatie en kunnen licht afwijken van de werkelijkheid).

Muren schilderen en plafond stucen

Benedenverdieping behoeft een opfris beurt. Plafond en wanden is naar schatting meer dan 100 m2 . Graag de muren schilderen en plafond stucen.

Wanden behangen

In onze nieuwe woning hebben ze op de begane grond en eerste verdieping spanbehang op de muren. We willen vooral de benedenverdieping strak hebben, ik weet alleen niet of het dan handig is om hier bijvoorbeeld renovlies overheen te zetten of het scanbehang te verwijderen en op de spachtelputz renovlies of stucwerk aan te brengen. Beneden zijn de wanden zo'n 80 m2.

Gestucte muren en plafonds schilderen

Ik wil 71 m2 wanden en plafonds met nieuw stucwerk voor laten behandelen en daarna schilderen met latex.

Bestaande muren latex spuiten

Latex spuiten Deels beton en deels gipsbeton wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Het verven van wanden en vervangen laminaat na waterschade

Door een lekkage in de badkamer zijn de muren geel/ bruin geworden. En de laminaat op de hal zijn beschadigd. Ik zoek iemand die beide zaken kan repareren/vervangen.

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.

165 m2 muren en plafond wit latexen

Wij hebben een andere woning (2001) gekocht waar wij 17 juli 2020 de sleutel van krijgen. Op de begane grond moet het aanwezige spack-spuitwerk op de wanden allemaal gespoten worden in wit latex. Wij schatten de totaal te behandelen muur-oppervlakte op 110 m2. Ook het plafond moet in wit latex gespoten worden, het plafond is circa 55 m2. Dus samen 165 m2. Vloeren graag afplakken.

Het stucen van de wanden en laminaatvloer leggen inclusief ondervloer

Nieuwbouw appartement met drie kamers en hal, deze worden behangklaar opgeleverd. De muren moeten gestuct worden 130m2, Vloer van beton waar wij laminaat met een ondervloer willen laten leggen, dit is in totaal 60 m2.

Partners

Partners van Casius