Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren stuc (740 m2)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren stuc (740 m2). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren stuc (740 m2)

Muren stuc (740 m2)

Het aanbrengen (> metal-stud wanden klasse B afgewerkt - behangklaar) van Vitrulan 200 gram glasweefselbehang. Aansluitend tweemaal dekkend te sausen met Veveo a.c. plus S2 superlatex in een lichte kleur RAL 9010. Aantal >> ca. 520 m² + 220 m2 Uitvoering over ca. 3wkn Graag ontvangen een prijs hiervoor (740m2). Bij voorbaat dank voor de snelle reactie.

Glad stucen en opleveren met latex in kleur hal en kamer

Wil graag de woonkamerwand en hal (30 m2) glad hebben en indien mogelijk in kleur opgeleverd. Momenteel zit er oud stucwerk op de muren. Als afwerking graag stuc en afwerken met latex (spuiten).

Muren en wanden sauzen

Sauzen van wanden en plafond woonkamer, keuken, gang. In verband met een nieuwe uitbouw is het gehele plafond opnieuw gestuct en zit er nieuw stuc op de wanden van de uitbouw. De bestaande muren van de woonkamer/keuken/gang zijn al meermaals geverfd geweest. Woonkamer en keuken zijn 1 ruimte. Nieuw stucwerk: 62 m2 Bestaand stucwerk (4 jaar oud): 62 m2 Totaal: 124 m2

Stucwerk en schilderwerk van een nieuwbouwappartement

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het stucwerk en schilderwerk van mijn nieuwbouwappartement. Het appartement is behangklaar opgeleverd. Details: - alleen de muren van twee slaapkamers, de woonkamer, de gang en de berging. In totaal gok ik dat het ongeveer om 150 m2 stuc- en schilderwerk gaat. Ik weet niet of het dan mogelijk is om te spuiten, omdat het plafond niet gedaan hoeft te worden. - Dan graag de wanden schilderen in een crème witte kleur. Zouden jullie hierover contact met mij kunnen opnemen?

Muren opnieuw schilderen

Vanwege lekkage is het nodig dat muren van de keuken en slaapkamer en het plafond in de slaapkamer opnieuw gesausd worden. De muren zijn nu droog, ondergrond stuc. Wel schoonmaken. Ruwe schatting: muren 45 vierkante meter en plafond 16 vierkante meter.

Muren laten behangen

Ik ben met een re-styling bezig in mijn jaren 30 huis. Er zijn 2 muren (3 x 3 meter met deur en 3 x 3 meter), waar ik behang op wil. Het behang heb ik al in huis. Ik wil dat het netjes gebeurt en zoek dus iemand met ervaring, want dat heb ik niet. Een van de twee soorten behang is met een patroon waar je rekening mee moet houden. De huidige ondergrond is stuc (in goede conditie) met verf.1 september vier ik mijn verjaardag en het zou hééé'l fijn zijn als het dan gedaan is.

Woonkamer en trappengang schilderen

Het gaat om het schilderen van de woonkamer en de trappengang. De muren zijn 8 jaar geleden gestuukt, nieuwbouw, en daarna geschilderd. Hier en daar zitten kleine scheurtjes in de stuc. Echt zeer weinig. We willen de woning gewoon een opknapbeurt geven. Liefst op korte termijn. Woonkamer is ongeveer 11 meter lang en 2. 65 hoog. Gaat om 1 lange muur ( waartegen ook de keuken is geplaatst en wat kortere muren. Wat gaat dit kosten, hoelang zijn jullie ermee bezig en op welke termijn hebben jullie plek? Ik hoor graag u.

Muren schilderen

1 lange muur (ongeveer 9 meter lang en 2.50 hoog) woonkamer, 1 muur (4.30 bij 2.50 meter) slaapkamer deze met voorstrijk omdat dit de eerste kleurlaag wordt na stuc (2015). Voorstrijk en verf (Flexa) hebben we al.

Muren verven in de nieuwbouwwoning

Het betreft het schilderen van nieuwbouwmuren, beton en blokken. Het gaat om de volgende ruimtes: -Slaapkamer 8 m2 - Slaapkamer 11 m2 - Hal 6 m2 - Berging 2 m2 - Woonkamer 28 m2 Alle ruimtes zijn2.70 meter hoog en de muur worden behangklaar opgeleverd. Ik wil niet stuken in verband met mogelijke scheurvorming. Wel moeten de muren geschuurd te worden, goede primer/fix, doen jullie dat met extra dunne stuc, en dan extra wit extra mat schilderen. Het gedeelte van de keuken dient een extra laag matte bootlak te krijgen in verband met spetters/vlekken. Het echte stucwerk doe ik wel over 2 jaar.

Deuren, kozijnen en trap schilderen

Ik heb een huis wat binnenkort voor deel verbouwt / stuc-ed is. Hier dienen de volgende werkzaamheden te worden uitgevoerd: A) mijn muren saust, latex? 2-3 lagen op kale stuc werk) - het betreft woonkamer, gang, deel keuken en overloop boven. Totaal meet ik ongeveer 150 m2 muur en plafond. B) lakken/schilderen van mijn deurposten en deuren. Ik heb 4 deuren beneden waar oude verf op zit - ik zou de oude deurposten graag in een nieuwe zijdeglans wit lakje zetten. Dus denk even opschuren, gronden, aflakken, etc - dit weet u vast beter dan ik. Deuren zijn nieuwe gegronde. C) van 5-6 ramen de kozijnen lakken D) Daarnaast heb ik evt ook trap met tapijt en daarvan moeten de plinten om trap en spijltjes gelakt worden Kan u een offerte geven van deze 3 punten?