Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren schilderen in roomkleur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren schilderen in roomkleur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren schilderen in roomkleur

Kozijnen, deuren en muren schilderen

Wilde graag een offerte aanvragen voor het schilderen van het hele huis u kunt mij bellen na 14. 00 uur woensdag de 15e november Bvd

Hal schilderen op twee woonlagen

Wij wonen in een oud en monumentaal pand met hoge plafonds. We zoeken een schilder voor het witten van de muren en plafonds in de hal op de begane grond en eerste verdieping. Het aantal m² moet hier even worden opgemeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Muren schilderen in roomkleur

Schilderen in room kleur 4 ×5 meter. De muur is glad.

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Wij willen volgend jaar ons huis aan de buitenzijde laten schilderen. Bij dit periodiek onderhoud laten we graag de buitenmuren witten en het houtwerk schilderen. We willen een afspraak maken om de klus hier in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Plafond en eventueel de muren witten

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woonplek. Ik wil daar het plafond in de woonkamer van ongeveer 35 m² laten witten. Ik overweeg om ook de wanden te laten schilderen. De ruimte is ongeveer 8 x 5 meter groot en 2,4 meter hoog. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Begane grond schilderen

Nieuwbouw woning, oplevering december. Behandeling grond behangklaar opgeleverd. 60 m2. Moeten 3 muren wit worden, gang ook wit. 1 muur een kleur.

Muren en plafonds schilderen in aanleunwoning

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen en witten van de wanden en het plafond in een aanleunwoning. De woonkamer is 25 m2, de keuken 6.7 m2, de slaapkamer 13 m2 en de hal 6.5 m2. Op de wanden zit een laag behang waar ik overheen wil laten schilderen indien mogelijk.

Gestucte muren schilderen en hier en daar repareren

Het gaat om schilderen van ongeveer 80 m2 reeds geschilderde muur met enkele reparaties in stucwerk + repareren/schilderen boeidelen, ongeveer 10 m1. Eventueel is er meerwerk in overleg. Het gaat dan om het houtwerk aan de buitenzijde.

Woonkamermuren en -plafond schilderen

In mijn nieuwe huis wil ik de muren van mijn woonkamer laten schilderen of spuiten en eventueel ook het plafond Muren +/- 50 m2 Plafond +/- 50 m2 Ondergrond is mij niet bekend, bouwjaar huis is 1979. Kunt u een indicatie geven van de kosten?

Nieuwbouwmuren schilderen

Nieuwbouw muren schilderen binnen. 9 muren ongeveer. Woning oppervlakte is 75 m2.

Partners

Partners van Casius