Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren sauzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren sauzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren sauzen

Woonkamer spuiten of sauzen

Het gaat om 50 m2 plafond en 52 m2 muren in de woonkamer en 22 m2 in de gang. Van de 52 m2 muren woonkamer een gedeelte van 8 m2 grijs.

Voorstrijken en sauzen van diverse wanden

Ik wil in mijn woning een aantal muren laten schilderen. Er moet eerst voorstrijkmiddel op. Het gaat om wanden in de woonkamer van 6 x 4,6 meter, wanden in de slaapkamer van 3,1 x 4,4 meter en wanden in de badkamer van 4,4 x 1,4 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Muur boven en onder trap in woonkamer sauzen

Het gaat om de wanden onder en boven de open trap in woonkamer. Hier zit lichtgrijze structuur op maar ik wil de muren een andere kleur hebben.

Muren sauzen

Ik wil twee muren in onze huiskamer licht laten herstellen (druipers voorstrijk weg schuren en enkele gaatjes vullen) en daarna laten sauzen. Het gaat om 1 muur van 25 m² en 1 muur van 10 m². De muren zijn hier 330 cm hoog en er moet daarom wel een kamersteiger worden gebruikt. Dee kan zonder problemen op de huidige vloer worden geplaatst, omdat we die toch gaan vervangen. De werkzaamheden moeten binnen twee weken worden uitgevoerd in verband met het leggen van de nieuwe vloer. Uiterlijk 20 oktober moet het schilderwerk klaar zijn. Ik ontvang graag uw offerte.

Sauzen binnen

Muren en plafond sauzen van een kamer: 40 m2. Er zijn maar 2 wanden in de kamer. De ene wand bestaat uit een glazen schuifpui. De andere wand ontbreekt, omdat deze overgaat in de open keuken. De werkplek is goed bereikbaar en de klant ruimt de rommel op.

Muren sauzen op benedenverdieping

Het schilderen van alle muren op de beneden verdieping behalve bijkeuken en eventueel ook bovenverdiepingen (graag aparte prijzen vermelden) op korte termijn. Ongeveer 130 m2 in totaal. We zijn op zoek naar iemand die binnen twee weken kan komen. Huis in Maastricht gevonden via #funda

Sauzen van de muren

Het gaat om het sauzen van de wanden van een nieuwbouwwoning.

Sauzen van muren en plafonds

Het betreft het sauzen van de muren en de plafonds in de woonkamer en de hal. Het plafond heeft een structuur en de wanden zijn glad. De woonkamer is 12 meter lang, 5 meter breed en 2.79 meter hoog. De gang is 10 meter lang en 2.50 meter breed.

Muren en plafonds sauzen

Het gaat om het schilderen van een nieuwbouwwoning. De wanden worden sausklaar opgeleverd. Het gaat om circa 145 m2. (3 slaapkamers, woonkamer/keuken, 2 badkamers, berging, 2 halletjes, toilet en werkruimte). Graag een offerte voor alles schilderen en eentje voor de wanden schilderen en de plafonds spuiten. Het liefst via de mail. Ik ben telefonisch slecht te bereiken.

Muren sauzen of spuiten

Ik wil van de nieuwbouwwoning de wanden die behangklaar worden geleverd sauzen of spuiten. Het gaat om ongeveer 300 m2.