Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren plafonds deurkozijnen radiators raamkozijnen trappenhuis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren plafonds deurkozijnen radiators raamkozijnen trappenhuis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren plafonds deurkozijnen radiators raamkozijnen trappenhuis schilderen

Plafonds witten en muren behangen/verven

Wij zoeken iemand die ons nieuwe huis wil behangen/verven. Zie bijgaande plattegronden voor de oppervlaktes e.d. De plafonds zijn 2,55m hoog. Wat moet er gebeuren: - de plafonds moeten gewit worden; - de woning (uit 2009) is op dit moment behangen met vliesbehang met structuur. Dit moet verwijderd worden en opnieuw behangen worden met glad vliesbehang en daarna gesaust worden. Gewenste periode: start 7 september a.s.

Gestucte muren en plafonds schilderen

Ik wil 71 m2 wanden en plafonds met nieuw stucwerk voor laten behandelen en daarna schilderen met latex.

Behang verwijderen en witten

1. Behang verwijderen in de gang van de woning. Beide muren moet kaal en glad worden opgeleverd. 2. Gang en woonkamer en keuken witten/sauzen i.v.m. nicotine aanslag. Ongeveer 60 m2. 3. in de gehele woning, boorgaatjes vullen in muren en plafonds. 4. In de woonkamer zit één plek waar het spuitwerk is beschadigd. Indien mogelijk herstellen. Betreft huurwoning die opgeleverd moet worden aan de verhuurder op 31 augustus 2020.

Behangen en schilderen 3 slaapkamers

Wij willen de slaapkamers op de 1e verdieping opknappen (3 stuks). Maten: 4.80 x 3.30; 3.60 x 3.50 en 2.40 x 3.75. Muurhoogte: 2.35. Wij denken aan het sauzen van de plafonds, het schilderen van radiatoren en buizen, behangen waar nodig of schilderen van de muren. Daar waar nodig egaliseren van muren. Het zijn allemaal gips- en betonwanden. Graag ga ik met een vakman door het huis heen om te kijken wat hier mogelijk is.

Plafonds, wanden, deuren en kozijnen schilderen

Zou graag een offerte willen ontvangen van +- 110m2 Gaat om binnen 70 m2 muren en plafond 40m2. Plafond in wit en muren in licht grijs. 9 binnen deur kozijnen wit schilderen 2 raam kozijnen binnen wit schilderen

Woning renovlies behang en plafond stucen en spuiten

Nieuwbouw woning die in Q4 wordt opgeleverd moet volledig worden voorzien van renovlies behang daarnaast alle plafonds gestuct en gespoten voor glad resultaat. Muren zijn ongeveer 335 m2 alles bij elkaar. Plafond is ongeveer 156 m2 bij elkaar. Graag een offerte met allin prijs voor behangen en stucen inclusief sausen spuiten of verven.

Behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021

Graag ontvang ik een offerte voor de wandafwerking van mijn nieuwbouwwoning. Ik wil deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang, afgewerkt met een witte kleur (mogelijk RAL 9010). De muren worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Verder wil ik de plafonds en nog andere zaken geschilderd hebben. Behangen is ongeveer 200 m2 in totaal: * Begane grond woonkamer, open keuken en gang; * 1e verdieping (muv badkamer); * Trappenhuis van begane grond tot aan nok van het dak. Sauzen plafonds ongeveer 110 m2 in totaal. Totale verwachte werkzaamheden: - Eventuleel egaliseren van de wanden; - Eventueel voorstrijken; - Naadloos aanbrengen van glasvezelbehang; - Dekkend wit sauzen met professionele muurverf; - Eventueel afkitten van randen en hoeken; - Sauzen van alle plafonds muv zolder; - Schilderen van alle deurkozijnen en binnendeuren; - Schilderen van 2 houten trappen en balustrade eerste verdieping; Graag laat ik mij informeren met welke kwaliteit behang en verf u werkt en welke garantie u biedt. Verder wil ik graag weten wat de totaalprijs is en wat u vraagt per m2. De uitvoeringsdatum van de werkzaamheden zal waarschijnlijk medio januari 2021 zijn. Zodra de opleverdatum bekend is, kunnen wij samen een definitieve planning maken.

Woning schilderen

Nieuwbouwhuis. alle muren moeten geverfd worden. Plafonds niet. Huis is 68m2 (vloeroppervlakte)

Schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren

Wij willen graag een offerte voor het laten schilderen van de benedenverdieping. Betreft de hal van de entree, de woonkamer/keuken en de 3 deuren. De ondergrond is gewoon beton van de muren. In principe alle deuren dezelfde kleur wit evenals de plafonds. Wellicht de schouw en 1 van de muren in de woonkamer een grijstint. Daarnaast is er aan weerszijden van de schouw nog een aangebouwde plank waarop de TV staat en waarop je eventueel kunt zitten met daaronder vakken. Ook die willen we graag geverfd hebben. De plinten moeten ook worden geverfd. Oppervlakte van de hal is ongeveer 4 m² en van de woonkamer incl. keuken ongeveer 40 m². Na de zomer willen wij graag beginnen.

8 deuren en kozijnen schilderen en muren sausen

8 deuren en kozijnen schilderen,en sausen van muren en plafonds! het huis is ongeveer 80m2.. Alvast bedankt!

Partners

Partners van Casius