Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren in nieuwbouwwoning schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren in nieuwbouwwoning schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren in nieuwbouwwoning schilderen

Muren in nieuwbouwwoning schilderen

Gaat om nieuwbouwwoning circa 450 m2 muur. Die we graag dekkend geschilderd willen hebben. Werkzaamheden vinden plaats voor 5 januari.

Slaapkamer en overloop behangen met vliesbehang

Ik heb een 'nieuwbouwwoning' uit 2009 en wil de scheuren die in de loop van de tijd in de muren van mijn slaapkamer en op de overloop zijn ontstaan graag laten repareren/wegwerken met glasvliesbehang. Eerder heb ik dit in mijn woonkamer laten doen en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik zoek iemand die secuur en netjes werkt. Iemand die niet alleen het behang aanbrengt, maar ook de scheuren professioneel wegwerkt (sommige zullen eerst geschuurd moeten worden denk ik). Het resultaat in mijn woonkamer is niet van een gestucte muur te onderscheiden. Het behang kan in overleg ook worden geleverd. Het betreft een totale oppervlakte van ongeveer 40 m², uitsparingen voor ramen (1 groot, 1 smal) en deuren (3 stuks) niet meegerekend. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs

Nieuwbouwwoning behangen met glasvezelbehang en sauzen

Het betreft een nieuwbouwwoning in Barneveld. De muren worden behangklaar opgeleverd. We zullen alert zijn op oneffenheden bij oplevering. Het betreft 264 m2 muuroppervlak. Graag een offerte voor glasvezelbehang glad en afwerken met 2x maal spierwit sauzen. Hiervoor hebben wij een budget, waarbij we uitgaan van maximaal negentien euro per vierkante meter, alles inclusief. De woning wordt waarschijnlijk in de 1e week van februari 2018 opgeleverd.

Nieuwe woning behangen met vliesbehang

Ik krijg op 14 december de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. De muren worden behangklaar opgeleverd. De oppervlakte van de woning is ongeveer 55 m² en de muren zijn 260 cm hoog. Ik zou graag begin januari de muren laten behangen met vliesbehang. Ik ontvang graag uw offerte. Levering van het behang is in overleg.

Muren in de nieuwbouwwoning afwerken

Ik krijg in maart 2018 een nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden worden behangklaar gemaakt. Dan wil ik dat ze glad en met latex of verf afgewerkt worden. Ik denk dat het ongeveer 200 vierkante meter is. Dat zijn alleen de binnen muren die gedaan moeten worden. De woning bestaat uit 3 slaapkamers: 2 boven en 1 beneden, plus de huiskamer. Ik ga ervan uit dat het deze afmetingen zijn. Wat is het beste om de muren te laten doen. Met vriendelijke groet.

Muren wit en glad maken

Ik vraag mij af of jullie ook een hele gladde vorm van spackspuiten hebben? Ik wil namelijk mijn muren helemaal glad hebben 30.3 m2. Betreft een nieuwbouwwoning met behangklaar opgeleverde muren met hier en daar \gezonde\ betongaten die ik ook glad en gevuld wil zien, kan dat d.m.v. spackspuiten of moet dat eerst allemaal geplamuurd worden? Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning behangen en spuiten

De nieuwbouwwoning is behangklaar. Op de muren willen wij renovliesbehang laten aanbrengen en dat laten afwerken met latex. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnen schilderwerk

Ik wil van mijn nieuwbouwwoning de muren van alle kamers schilderen. Het totale oppervlak van het huis is 130 m2 en het huis heeft 2 verdiepingen en een zolder. Er moet nog gemeten worden hoeveel m2 aan muren er geschilderd moet worden.

Behangklare muren spuiten in nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning die aan de binnenzijde gespoten of geschilderd moet gaan worden. Het gaat om ongeveer 350 m3. Onze voorkeur gaat uit naar spuiten maar zitten hier geen nadelen aan tegenover het met de hand schilderen? Het gaat hierbij om een kleur verkeerslicht wit.

Muren spuiten in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting in het 1e kwartaal van 2018 opgeleverd. Wij willen daar 220 m² wanden die behangklaar zijn bij de oplevering laten voorzien van latex spuitwerk. We verwachten dat de klus begin maart kan worden ingepland.

Partners

Partners van Casius