Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren behangen

Huis laten verven en behangen

In Wageningen heb ik een huis dat geverfd moet worden. Totaal oppervlakte van 290M muren.

Binnenschilderwerk op de begane grond

De begane grond bij een vrijstaande woning dient te worden aangepakt. De muren moeten worden behangen met vliesbehang en daarna gesausd en de plafonds gewit. De ruimtes zijn als volgt: Hal 23 m2 Keuken 22.5 m2 Gang met trapopgang 13 m2 Woonkamer 26.5 m2 Speel kamer 16 .5 m2

Muren behangen

In mijn nieuwe woning wil ik de muren in de gang, keuken en slaapkamer laten behangen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De ondergrond is van gipsplaten waar behang van verwijderd is. Er zitten wel wat beschadigingen op de platen. Komende week is het vliesbehang in de aanbieding. Uiterlijk half december moet het uitgevoerd zijn.

Behangen en witten

Ik wil muren behangen en gewit hebben. De muren zijn behangklaar, er is voorstrijk op gezet. Ongeveer 50 m2.

Behangen van een aantal kamers

Ik wil in mijn nieuwe huis een aantal wanden verspreid over paar kamers laten behangen. De muren zijn glad en kunnen direct worden behangen. Het behang kent verschillende patronen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. De klus moet plaatsvinden in 1e of 2e week van december.

Nieuwbouwwoning behangen en spuiten

De nieuwbouwwoning is behangklaar. Op de muren willen wij renovliesbehang laten aanbrengen en dat laten afwerken met latex. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Inmeten en behangen van de woonkamer

Ik wil graag alle muren van mijn woonkamer laten behangen. Ik denk dat ik daarvoor 8 rollen behang nodig heb van 10 meter lang en 53 cm breed. Ik wil dat gaan kopen bij Praxis. Ik zoek een goede vakman die mijn kamer voor mij wil opmeten en later alles netjes kan behangen. Ik maak graag even een afspraak en ontvang daarbij dan ook uw offerte.

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil graag een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil laten schilderen: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Behang verwijderen en schilderen

Graag wil ik de woonkamer muren laten schilderen. Oud behang moet eerst eraf, gaten worden gevuld en daarna sausen. 1 stukje muur moet behangen worden. Het gaat ongeveer om 40m2

Muren opnieuw laten behangen

2 muren na lekkage vrij maken van behang en opnieuw behangen