Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren behandelen met behang en latex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren behandelen met behang en latex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren behandelen met behang en latex

Herstelwerk muren en plafond op zolder

De muur en het plafond op zolder hebben een lekkage gehad omdat de dakpannen verschoven waren. Inmiddels is dat hersteld, alleen binnen moet het nog hersteld worden. Inmiddels is de muur aan de grens met het plafond redelijk verrot door de lekkages die er zijn geweest. Graag een offerte wat het allemaal moet gaan kosten om dit te behandelen en daarna goed af te verven.

Muren behandelen met behang en latex

I have 2 walls, one was painted before but dirty now, I want to clean/re-paint it. Another wall had wall papers, I have removed the wall paper, and found the wall has some nail holes to be filled, and part of the wall has mold. I want to fix the wall and re-paint it or put new wall paper. I have bought the Latex, Primer, Wall paper from Gamma, if they are not enough I probably need more. Its around 20 m2.

Spackwerk van latexspuitwerk voorzien

Ik zoek een partij die zowel mijn muren als plafond met latex spuitwerk kan behandelen. De muren hebben een oppervlakte van 50 m2 en het plafond een oppervlakte van 75 m2. Het appartement is goed bereikbaar.

Muren met schuren behandelen en schilderen

Twee muren sauzen in verband met scheuren en verven van 8,90 meter x 2,60 meter en 4 meter x 2. 60 meter. Graag hoor ik van u hoeveel dat kost inclusief verf.

Gevel renoveren met kaleiwerk

Bestaande stenen muren van het woonhuis, totaal ongeveer 100 m2, behandelen door middel van kaleien.

Herstellen van waterschade

Na lekkage van de dakgoot nu waterschade op plafond, muren en het kozijn. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor behandelen en schilderen van bovenstaande onderdelen.

Twee slaapkamers na lekkage sausen

Door een lekkage vanuit het dak zijn er vochtplekken op twee onderliggende slaapkamers. Ik wil de vochtplekken laten behandelen en de muren en het plafond laten sausen.

Wanden en plafond spuiten met latex

Onlangs zijn onze muren glad gestuukt door een stukadoor. Het plafond had al een spachtellaag. Nu willen wij graag de muren en het plafond in een wittint laten spuiten. (opm. Aan voor en achterkant van kamer bevinden zich verwarmingselementen waar omheen gespoten moet worden. ) Onze stukadoor adviseert de muren voor het verven eerst te behandelen met voorstrijkmiddel. Evt. Kunnen we dit zelf doen afhankelijk van de kosten. -Graag een matte uitstraling. (We dachten aan krijtverf, maar mogelijk is dat bij wit niet zichtbaar. Misschien geeft een andere verfsoort ook een matte uitstraling. ) -Zelf kleurnummer aanleveren of heeft u een kleurenwaaier? -Op welke termijn kan de klus gedaan worden? -Hoe lang duurt de klus? -Kunnen grote meubels afgedekt midden in de ruimte blijven staan? -Welke kwaliteit verf wordt er gebruikt? -Wat gaat het kosten en wordt er vooraf een vaste prijs afgesproken? Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Renovliesbehang in nieuwbouw aanbrengen

Over ongeveer twee maanden wordt mijn nieuwbouwwoning in Amsterdam opgeleverd, en ben op zoek naar een scherpe prijs voor renovlies + sauzen. Ik wil 2 slaapkamers, de woonkamer en de hal laten behandelen. Hoeveel rekent u voor het in orde maken van renovlies + sauswerk per m2? In totaal gaat het om zo'n 135m2 muur dat behangen en gesaust moet worden. Mogelijk wil mijn buurvrouw uit hetzelfde appartementencomplex, die ongeveer hetzelfde aantal m2 aan muren heeft, meedoen (mits uiteraard de prijs scherp is). Plafonds hoeven niet behandeld te worden. Vast veel dank!

Huiskamer behandelen en schilderen

Het betreft een nieuwbouwhuis waarbij de muren behangklaar worden opgeleverd. Ik wil graag de huiskamer laten behandelen en schilderen. Terwijl dit gedaan wordt wil ik graag meekijken en de bovenverdieping op dezelfde manier zelf doen om kosten te besparen. De vloer oppervlak beneden is 40 m2 ongeveer. Het gaat om muren en plafond. Ik wil graag een berekening voor schilderen en spuiten en advies wat ik het beste kan laten doen.

Partners

Partners van Casius