Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meubels spuiten of schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meubels spuiten of schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meubels spuiten of schilderen

Plafond en wanden spuiten met latex

Ik wil de wanden van 80 m2 en plafond van 42 m2 in de woonkamer voorzien van nieuw stukwerk en witte latex. Het betreft hier een drive in woning hierdoor is het niet mogelijk alle meubels uit de woonkamer te krijgen

Meubels spuiten of schilderen

Ik wil enkele meubels laten schilderen of spuiten. Het gaat om en televisiemeubel, een eettafel en 2 kleine tafels. De bovenkant moet grijs en de onderkant en poten moeten wit worden. U kunt even komen kijken of ik kan u foto's toe sturen. Ik ontvang graag uw offerte. Er is geen haast met deze klus.

Schilderen van eiken white wash vitrinekasten en een oude stoel

Ik ben op zoek naar een vakman voor het schilderen of spuiten van 2 eiken white wash vitrinekasten en een antieke stoel. Ik laat de meubels hier graag even door u beoordelen en ontvang dan uw advies en prijsopgave.

Meubelen laten spuiten of schilderen

Wij hebben 2 meubelen die we graag in een andere kleur zouden willen laten spuiten of schilderen.. De meubels zijn nog in een prima staat, maar de kleur past niet meer in het interieur wat we voor ogen hebben. Graag zou ik willen weten wat dit in totaal zou kosten? Met vriendelijke groet,

Plafond witten

Momenteel is de stukadoor bezig met het stuken van het plafond en een koof boven de keuken. Graag zouden wij deze gewit willen hebben (spuiten of sauzen). Het gaat om iets minder dan 60 m². In de woning staan nog geen meubels en ook is er nog geen vloer aanwezig. We laten de klus graag in week 35 uitvoeren.

Wanden en plafond spuiten met latex

Onlangs zijn onze muren glad gestuukt door een stukadoor. Het plafond had al een spachtellaag. Nu willen wij graag de muren en het plafond in een wittint laten spuiten. (opm. Aan voor en achterkant van kamer bevinden zich verwarmingselementen waar omheen gespoten moet worden. ) Onze stukadoor adviseert de muren voor het verven eerst te behandelen met voorstrijkmiddel. Evt. Kunnen we dit zelf doen afhankelijk van de kosten. -Graag een matte uitstraling. (We dachten aan krijtverf, maar mogelijk is dat bij wit niet zichtbaar. Misschien geeft een andere verfsoort ook een matte uitstraling. ) -Zelf kleurnummer aanleveren of heeft u een kleurenwaaier? -Op welke termijn kan de klus gedaan worden? -Hoe lang duurt de klus? -Kunnen grote meubels afgedekt midden in de ruimte blijven staan? -Welke kwaliteit verf wordt er gebruikt? -Wat gaat het kosten en wordt er vooraf een vaste prijs afgesproken? Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Buffetkast spuiten of schilderen

Ik heb een houten buffetkast en wil die graag antraciet laten spuiten of schilderen. Er zit nu een laklaag op. Ik ga op 1 oktober verhuizen en wil het graag voor die tijd gereed hebben. Als het mij goed bevalt, wil ik ook nog andere meubels laten spuiten. Ik wil een afspraak maken om de kast te laten beoordelen en ontvang graag uw offerte.

Meubels opnieuw laten spuiten

1 oude linnenkast, 3 eettafels, 2 bijzettafeltjes, 1 salontafel en 4 stoelen, alles laten spuiten in wit, in RAL 9010.

Latex spuiten in een net gestucte renovatiewoning

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten spuiten van onze woning. Het betreft ongeveer 130 m2 merendeels wit maar ook een muurtje van 15 m2 in een andere kleur. Het betreft een woonkamer en hal. Weinig afplakwerk omdat meubels, vloer en keuken nog niet zijn geplaatst. Wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond spuiten

Het gaat om 44 m2 plafond (woonkamer + hal) op de begane grond van een woning. Het plafond bevindt zich op 2.45 meter boven de vloer en bestaat uit structuur gespoten "broodjes" met naden op 1.20 meter onderlinge afstand in de dwarsrichting van de woning (9 meter lengte, 5.40 meter breedte). Er is in het verleden is in deze ruimte gerookt, dus er moet een nicotine-dekkende verf worden gebruikt. Alles (muren + vloer) moet worden afgeplakt, en meubels moeten worden afgedekt. Na de klus moet de uitvoerende partij zorgen voor de afvoer van alle gebruikte afdek-folie. Nauwkeurige meting / berekening komt echter uit op een te spuiten plafondoppervlak van 44 m2.