Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkageplek op het plafond herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkageplek op het plafond herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkageplek op het plafond herstellen

Lekkageplek op het plafond herstellen

Lekkageplek op het plafond laten herstellen. Lekkage oorzaak is al verholpen.

Plafond doucheruimte schilderen

Lekkageplek in doucheplafond schilderen. Speciale verf en schimmelplek behandeling en afdekken van de vloer en muur. Plafond is circa 7 m2. Graag een indicatie per mail.

Lekkageplek op het plafond herstellen

Op het plafond is een plek ontstaan door lekkage. Dit dient weer onzichtbaar gemaakt te worden. Het gehele plafond is 8.50 bij 3.20 meter. Het is stuc op riet.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning en overig onderhoud

Ik wil binnenkort buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om de kozijnen, ramen en deuren, waar ook wat kleine reparaties aan moeten worden uitgevoerd. Zo zit er bijvoorbeeld wat houtrot in de deurpost bij de achterdeur. Verder willen wij graag advies in verband met een lekkageplek in het plafond van onze zolder. Wij willen laten bekijken of er lekkage is via het dak of bij de dakramen. Wij zijn vanaf 10 augustus weer telefonisch bereikbaar voor het inplannen van een afspraak maar u kunt ons ook via email benaderen.

Plafond schilderen na een lekkage

Ik zou graag het plafond in de slaapkamer opnieuw gewit willen hebben. In een hoek (oppervlakte ongeveer 2 m2) is een lekkageplek zichtbaar. Oppervlakte slaapkamer ongeveer 18 m2, hoogte 3.5 meter.

Keukenplafond laten schilderen

Er zit een grote lekkageplek op het plafond. De lekkage is opgelost, echter wil ik het plafond graag laten sauzen. De oppervlakte is 14 m2.

Plafond witten in de slaapkamer en woonkamer

Het plafond van 16 m2 in de slaapkamer wil ik laten witten. Er zitten nu banen in plafond en een lekkageplek. Ook het plafond van 34 m2 in de woonkamer, dient te worden gewit en ook hier zitten banen in.

Behang- en schilderwerk na lekkage

Daklekkage is verholpen door woningbouw. Nu heb ik een totale offerte nodig van behandeling lekkage plafond, sauzen en opnieuw behangen woonkamer. Ik wil een schilder/behanger laten behangen en plafond opnieuw laten sauzen, want kan dat niet zelf. De hoogte van de kamer is 2. 55 m, de breedte ongeveer 4 meter en de lengte ongeveer 10 meter. De lekkageplek zelf is ongeveer 1 meter lang en breed op 't plafond en de muur maar de rest zal ook gedaan moeten worden. Verzekering moet akkoord geven voor uitvoering. Daarna plannen. Offerte graag inclusief structuurbehang (is dat per rol of per meter, dan gemiddelde prijs opgeven) en alle verdere materialen, geen extra's achteraf, het is voor de verzekering! Dus arbeid, btw, etcetera!

Graag ontvang ik een factuur voor het ...

Graag ontvang ik een factuur voor het volgende: - 25 meter aan plint waar houtwerk ernstig beschadigd is dient hersteld / vervangen en geverfd te worden - Lekkageplek in plafond van ongeveer 60 cm bij 60 cm dient hersteld en geverfd te worden In overleg en indien mogelijk is er ook behoefte aan de invulling van enkele andere klussen zoals: - Ventilator in badkamer dient vervangen te worden - Leggen van laminaat plintjes