Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lakken meubels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lakken meubels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lakken meubels

Schilderen van muren en kozijnen en vloer schuren en lakken

Ik ontvang graag een offerte om een houten vloer te schuren en lakken (ongeveer 50 m2) meubels staan er niet. We zouden graag advies krijgen wat betreft kleur en materiaal. We zouden de vloer namelijk iets lichter willen hebben. Daarnaast ook een offerte om de benedenverdieping te verven (ongeveer 80 m2) van de muren en kozijnen. De muren zijn gestuct. Wij vragen ons af wat als eerste het handigst is? De vloer of de muren en kozijnen? Zijn jullie daarnaast beschikbaar in de laatste week van juli/ begin juli? 3 juli krijgen we de sleutel. Ik hoor graag van jullie. Bedankt alvast.

Lakken meerdere meubels

Het schuren en lakken van een dressoir, tv meubel, salontafel en eettafel. Het is nu donker hout, maar verkleurd door de zon oen krasjes/ slijtplekken door gebruik.

Eiken meubels schuren en lakken

Ik wil mijn blanke eiken meubels latan schuren en wit verven

Lakken van tafels en stoelen

Ik zit in het bestuur van de bewonersvereniging. Wij verhuizen per 1 maart naar een nieuw pand en zouden ons grand café dan een nieuwe frisse look willen geven. Wij hebben 6 vierkante massief houten tafels van 1 meter bij 1 meter met een dikke poot en 24 café stoelen met armleuningen die we een nieuwe kleur willen geven. De enorme lange houten leestafel willen we een nieuwe laklaag geven en de 12 stoelen zonder armleuningen daar omheen elk een eigen kleur. Alles wat gekleurd wordt zou wellicht ook een laklaag moeten om kapot stoten tot een minimum te beperken. Wij zijn erg benieuwd of dit alles bij jullie af zou kunnen zijn voor 26 februari en wat het kosten plaatje dan zou zijn. Een afspraak om de meubels eerst te bekijken en zaken nader te bespreken kan altijd.

Eiken meubels schuren en lakken

Het betreft het schuren en schilderen van eiken meubels. Het zal gaan om een salontafel, 2 eettafels, 2 wandkasten, een hoekkast en een tv meubel.

Open trap schuren en lakken

Hout is licht beschadigd en 4 verflagen zit er minimaal op de leuning is rond van hout, de gehele trap moet geschuurd worden en voorbehandeld en 2 lak lagen, daarnaast moet de vloer afgeplakt worden en of afdekken van alle meubels etc. De trap telt 13 tredes en het is een rechte trap. Wat kost dit inclusief goede verf, en andere materialen, en eventuele voorrijkosten.

Houten meubels lakken of spuiten

Het schilderen of spuiten van grenen, houten meubels. Dit betreft onder andere een tv-kast, dressoir, vitrinekast, eettafel en een salontafel.