Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen en trapleuningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen en trapleuningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen en trapleuningen

Kozijnen en trapleuningen

Het gaat om het schilderen van 9 hoge kozijnen en 2 trapleuningen. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn hiervoor. De kozijnen zijn ongeveer 2 verdiepingen hoog.

Kozijnen laten schilderen

Ik wil 7 deurkozijnen laten schilderen. Ook wil ik graag 4 trapleuningen en de 2 trappen laten schilderen.

Houten trappen en deuren schilderen

Ik wil graag het houtwerk van 2 dichte trappen bekleed met vloerbedekking, inclusief trapleuningen en 7 standaard binnendeuren, inclusief kozijnen laten schilderen. Het gaat om de zijkanten en de onderkanten van de trappen. Het gaat om opdekdeuren en aluminium kozijnen.

Muren/plafonds: nieuw gestucte plafonds ...

Muren/plafonds: nieuw gestucte plafonds en wanden moeten in voorstrijk worden gezet en vervolgens worden gesaust. Houtwerk binnen moet worden geschuurd en deels kaal worden gemaakt (kozijnen van 4 flinke raampartijen, betimmering kamer ensuite, plinten, zijkanten van traptreden van 3 trappen, 3 trapleuningen) Grondverf, lak, voorstrijk en saus zijn aanwezig. Liefst deze maand.

Het huis bevat veel houtwerk. Er is aan ...

Het huis bevat veel houtwerk. Er is aan begonnen, maar het komt niet af. De resterende delen wil ik graag laten schilderen (deuren, kozijnen, trapleuningen en schutborden). Betreft een appartement op 1 en 2 hoog.

Schilderen van plinten en deurkozijnen ...

Schilderen van plinten en deurkozijnen en trapleuningen Na plaatsing nieuwe deuren ook afschilderen deuren (7x) Indien mogelijk ook indicatie van kosten voor plaatsen deuren? Indien mogelijk aanvullend ook indicatie voor behangen van een kamer (+/-3,5x3x2,7m) en schilderen houtwerk daar rondom ramen (meer dan alleen kozijnen)?