Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen en deuren buiten schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen en deuren buiten schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen en deuren buiten schilderen

Buitenschilderwerk aan kozijnen en deuren

Het betreft buiten schilderwerk aan mijn woning met 2 etages waarbij hoger gekregen kozijnen/ramen geschilderd moeten worden.

Overspuiten 8 witte binnendeuren naar kleur zwart

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het overspuiten van witte binnendeuren naar de kleur zwart. De kozijnen zijn reeds al in het zwart ( zwart (ral 9005) ), het betreft dus alleen de binnendeur zelf. Informatie over de deur zelf onderaan de mail. In totaal gaat dit om 8 deuren die splinternieuw zijn. Het betreft namelijk om een nieuwbouwwoning te Maassluis opdracht voor zomer 2021. Ik zie graag jullie offerte tegemoet voor het overspuiten van deze 8 binnendeuren. Alvast bedankt voor uw reactie.

Woning schilderen

Ik wil graag de volgendeplekken laten schilderen: 1x deur zonder raam, 3x enkele deuren met raam, 2x dubbele tuindeuren met raam. Kozijnen van 3 grote ramen, 7 middelgrote ramen, 2 kleine ramen, 5 bovenlichtjes. 1 klein beweegbaar raam, 1 middelgroot beweegbaar raam, 22 meter aan boeiboord en overstek, 7 meter windveer met overstek, balkonhek (staal). Gevelpaneel rabatdelen (gegrond), 2,5x3 meter. Alleen begane grond, en balkon, alles boven 3m (behalve balkon) doen we zelf. De helft van het houtwerk is oud en heeft aandacht nodig, de andere helft is nieuw en gegrond.

Deuren en kozijnen schilderen aan de buitenkant

Ik wil de kozijnen en de deuren aan de buitenkant laten schilderen. Het gaat om 7 raamkozijnen op de benedenverdieping, 3 deuren met kozijnen, 1 garagedeur, en 4 kozijnen op de bovenverdieping. En dan zit er nog een tuinhuisje bij waar een deur en een kozijn in zitten wat rondom geschilderd moet worden.

Meerder schilder klusjes in recent aangekochte woning

We zoeken een schilder die de volgende werkzaamheden op korte termijn (vanaf eind augustus) kan uitvoeren (in RAL 9010): - 7 deuren en kozijnen schilderen - 4 raamkozijnen schilderen - zoldertrap schilderen Dit betreft houten kozijnen en in eerste instantie alleen binnenwerk. Graag materiaal en arbeid apart te offreren. Daarna eventueel uit te breiden naar schilderen benedenverdieping, trappen en buitenkozijnen.

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woonkamer muren en plafond, hal, trapgat en 4 deuren plus kozijnen laten schilderen. Gaat om 55 m2.

Deuren en kozijnen schilderen

Ik zoek een schilder die 3 kozijnen begane grond en 3 kozijnen eerste verdieping wil schilderen en de deuren. Graag ontvang ik een offerte.

Woning voorzien van binnen schilderwerk

Ik zoek een ervaren schilder die een aantal schilderklussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om de woonkamer (ca 12m x 6m x 2.50) muren en plafond. 4 grote kast deuren op de eerste verdieping. 2 trappen. 12 deuren en kozijnen.

Behang en schilderwerk binnen

Wij zijn bezig met het plannen van nieuw behang en schilderwerk in ons huis. Wellicht dat u ons een vrijblijvende offerte kan verstrekken. Behangwerk woonkamer - Muren rondom afmetingen lange zijde 11 m, korte zijde 4,3 m, hoogte 3 m Verfwerk - Evt plafond woonkamer zijnde gipsplafond naden dichten en wit verven 11 m bij 4,3 m - Evt plafond gang, zijnde gipsplafond naden dichten en wit verven 7,5 m bij 2,5 m - Muren gang van 7,5 m bij 2,5 bij 3 m hoog - 7 deuren incl kozijnen - 2 raampartijen woonkamer van 1,8 bij 1,3 m - Tuindeur, raampartij van 2,1 bij 3 m - Richels woonkamer rondom boven en onder omtrek ca 60 m lang bij 14 cm - Richels gang 40 m lang bij 14 cm Extra: 6 vlaktes van ca 60 cm bij 40 cm waarbij plamuur herstelt moet worden. Huidige muren hebben geen behanglaag meer. Wij horen graag van u en alvast dank voor uw tijd en medewerking. Ps betreft een huis van ouder dan 2 jaar oud.

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil graag de buitenkozijnen (buitenkant van het huis) geverfd hebben. Het betreft 4 kozijnen van de voorkant van het huis. Daarnaast wil ik de buitenkant van de voordeur van het huis geverfd hebben. Ik wil ook 6 buitenkozijnen van de achterkant van het huis geverfd hebben. Daarnaast wil ik ook de buitenkant van de achterdeur van het huis geverfd hebben.

Partners

Partners van Casius