Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kinderkamers verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kinderkamers verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kinderkamers verven

Kinderkamers verven

Ik wil twee kinderkamers laten verven. Ik heb de afmetingen niet en zou dit graag gemeten willen hebben. De ene kamer is 7 m2 en de andere kamer is 10-12 m2.

Ervaren behanger gezocht

Voor 2 kinderkamers zoeken wij een behanger voor het aanbrengen van behang op 4 wanden verdeeld over 2 kamers. 1 muur 3.64 x 2.35 meter hoog; 1 muur van 4.20 breed x 2.35 meter hoog, een van 3.90 breed en een van 4.20 meter breed en ook 2.35 meter hoog. Rechte muren, er zitten geen buizen of radiatoren of ramen in/op. De kamers zijn glad gestuct. Tevens zoeken wij een schilder voor het verven van 2 wanden in dezelfde kinderkamers met latex RAL 9016.