Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen

Plafond slaapkamer verven en muren behangen

Ik wil graag het plafond en het raamkozijn laten verven van een kleine slaapkamer gelegen op de zolder. Daarna moeten de muren behangen worden. Ik zoek een vakman met een behangtafel en juiste ladder. Ik ben zelf in bezit van behang en verf. Helaas ontbreken voor nu de afmetingen, maar kamer is vergelijkbaar met een kinderkamer.

Kinderkamer behangen met glasvliesbehang

Een kleine kamer van 21 m2 moet behangen worden met glasvliesbehang. Graag van tevoren even overleggen over details (voorbereiding, tijdstip, duur, etc).

Kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen

Kinderkamer behangen en rolgordijn op maat maken en ophangen

Kinderkamer behangen

Graag de kinderkamer behangen met papierbehang en patroon. Ongeveer 20 m2. Het behang heb ik al in bezit. De muren zijn behangklaar gestuukt.

Muur in de kinderkamer laten behangen

Ik heb behang 3 rollen en wil graag 1 muur in de kinderkamer laten behangen. Muur is tussen 2.50 - 3 meter breed. Wat is het tarief om dat door jullie te laten doen?

Slaapkamers behangen

Wij zouden graag de drie slaapkamers willen laten behangen, het is een eengezinswoning. We hebben voor de twee grootste kamers al vliesbehang gekocht en voor de kinderkamer papierbehang, we hebben nog geen lijm. Totaal 18 rollen voor de drie kamers. Graag horen we van u voor welke prijs u wil behangen en of het inclusief lijm is? Wanneer we zelf lijm moeten halen, horen we graag welke de voorkeur heeft. Het oude behang is al verwijderd. Alvast bedankt!

Fix Wallpaper in kids room

Ik wil graag mijn kinderkamer laten behangen. De kamer is 10.2 m2 groot. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Hello: I request service to fix wallpaper in Kids room (280 x 365) - 10,2 Sq. M. Job detail: fixing of Wallpaper including home stickers. Concreet walls. About 10 meter in length and 2,5 meter height. Wallpaper is already at my home.

Behang verwijderen en nieuw behang aanbrengen

Ik wil behang laten verwijderen en nieuw behang laten plakken in het trappengat, de gang en in een kinderkamer. Ik weet niet hoe ik het aantal m2 moet inschatten maar de kinderkamer is denk ik 3 x 3 meter groot en hier moet 3.5 muur behangen worden.

Babykamer behangen

Voor een kinderkamer zijn wij op zoek naar iemand die voor ons kan behangen. Het gaat om ongeveer 8 banen vinyl behang met stermotief en ongeveer 18 banen egaal vinyl behang. Van beide soorten zit 1 baan al goed op de muur. Door zwangerschap lukt het echter niet dit zelf netjes af te maken. De muren waar het egale behang op komt, lopen schuin af in verband met dakkapellen. He materiaal is allemaal in huis, ik heb alleen geen behangtafel. In verband met de komst van de baby graag op korte termijn.

Kinderkamer laten behangen

Ik wil een kinderkamer laten behangen met papierbehang. Het betreft ongeveer 28 m2 muur. Het oude behang is al van de muren verwijderd.