Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukendeurtjes spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukendeurtjes spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukendeurtjes spuiten

Keukendeurtjes opnieuw spuiten schilderen

Ik heb een blauwe keuken die ik graag wit met zwart wil laten schilderen. Het gaat om 6 deuren en 7 lades zonder los voorfront. Daarnaast zou het aanrechtblad opgeschuurd moeten worden en afgelakt.

Keukendeurtjes spuiten

Spuiten van keukendeurtjes. Zijn nu mdf gegrond. Het gaat om 14 deurtjes van verschillende maten.

Keuken spuiten

Ik wil graag mijn keukendeurtjes laten spuiten. Ook de zijkanten van de kasten. Het zijn meer dan 10 kasten. Ik kan er een foto van sturen. Ze waren beplakt met folie, dat is er nu af. Gronden en spuiten. Op locatie werken.

Keukenkastjes overspuiten

Ik heb zes ladefronten en drie keukendeurtjes van een IKEA keuken die ik graag een andere kleur over wil laten spuiten. Ik heb begrepen dat dit in een speciale spuitruimte gedaan moet worden dus inclusief demonteren en na het spuiten weer monteren in de keuken.

Keukendeurtjes opnieuw spuiten

Ik wil mijn keukenkastjes opnieuw en strak laten spuiten. De ondergrond ziet er nog goed en strak uit maar ik wil een andere kleur. Totaal is ongeveer 9 m2 oppervlakte met 1.8 centimeter dikte. De frontjes kunnen aangeleverd worden zodat ze alleen gespoten hoeven te worden. Alleen de koelkastdeur en deur van de afwasmachine vraagt iets meer werk.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen de deuren van onze keuken over laten spuiten. Het zijn 6 deurtjes met verschillende afmetingen, waaronder een apothekerskast en front van de vaatwasser. De kastjes zijn in goede staat.

Keukendeurtjes laten spuiten

Het overspuiten, na verwijderen van folie, van 16 frontjes/deurtjes, inclusief (de)monteren: Frontjes Aantal Afmetingen (mm) 2 595 295 2 595 245 2 595 150 1 495 695 2 595 695 1 495 695 1 395 695 1 595 945 1 595 90 1 595 40 1 595 245 1 595 1295 Totaal 16 Dikte frontjes: 18 mm

Keukenkastdeuren spuiten

Het zijn in totaal 17 keukendeurtjes waarvan: 4 kleine, 10 medium en 2 grote panelen. De folie zit overal nog goed. Eventueel ook andere handvatten plaatsen.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen graag 6 keukendeurtjes laten spuiten in een andere kleur. Huidige kleur is rood, wij willen graag wit, zijdeglans. De afmetingen zijn: 60 x 120 cm, 60 x 70 cm (3 x), 30 x 120 cm, 30 x 70 cm.

Keukendeurtjes laten spuiten

Het gaat om 6 keukendeurtjes en 6 fronten. Graag een prijsopgaven wat het kost om het te laten spuiten.