Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken renoveren

Keuken renoveren

Per 1 februari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De keuken die er nu inzit voldoet qua kleur niet naar mijn smaak. Nu is mijn vraag of ik deze kan laten overspuiten in hoogglans wit. Het zal gaan om een aantal hoge en onderkasten, lades en een apotheekkast. Daarbij zou ik dan misschien ook het keukenblad willen laten vervangen en de achterwand van de keuken.

Bedrijfskeuken laten schilderen

Wij hebben een restaurant. Binnenkort laten we ons platte dak boven de keuken van het restaurant renoveren. Als dat gebeurt is, moet het plafond onder het platte dak een schilderbeurt krijgen en hier en daar moet er wat gerepareerd worden. Het plafond is minimaal 50 m2, voor de exacte maten graag even langskomen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Keuken met spuitwerk renoveren

Hoekkeuken. Ik wil graag alle keukendeurtjes in een andere kleur laten spuiten.

Keukenkasten schilderen of spuiten

Ik wil een oude keuken renoveren. Hij bestaat uit 7 kastdeuren van 56 bij 59 cm, 4 lades van 14 bij 59 cm, 1 deur van 20 bij 59 cm, koelkastdeur van 125 bij 59 cm en zijpanelen van 182 bij 55 cm en 31 x 59 cm en 120 x 55 cm. De deurtjes zijn van MDF, de folie verwijder ik zelf.

Flat opknappen

Ik wil graag mijn flatje wat op laten knappen, het gaat om het verven en eventueel behangen met vliesbehang van de slaapkamers (een van 2 m bij 2,80 m en een van 3 m bij 4 m). Daarnaast wil ik de gang op laten knappen deze heeft nu aan de onderkant van de muren schade omdat er konijnen in deze gang rond lopen. Er zit nu als nood wat plinten tegen de muur aan, deze moeten eraf dan de muur renoveren en er weer platen of plinten aan de onderkant welke konijnentandproof moeten zijn (de muren in de hal zijn 1.10, 1.50 en twee 2 m). Verder wil ik in de keuken twee muren met een totale lengte van 3 meter laten schilderen en moet er 2 deuren aan een kant geverfd worden.

Ik wil mijn huis binnen renoveren: ...

Ik wil mijn huis binnen renoveren: schilderen woonkamer, slaapkamer, keuken, gang. Nieuw laminaat in de woonkamer, keuken en gang.