Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken overspuiten of verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken overspuiten of verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken overspuiten of verven

Keuken renoveren

Per 1 februari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De keuken die er nu inzit voldoet qua kleur niet naar mijn smaak. Nu is mijn vraag of ik deze kan laten overspuiten in hoogglans wit. Het zal gaan om een aantal hoge en onderkasten, lades en een apotheekkast. Daarbij zou ik dan misschien ook het keukenblad willen laten vervangen en de achterwand van de keuken.

Keuken overspuiten of verven

Ik zoek een keukenspecialist die mijn keuken kastjes kan overspuiten of met nieuwe folie kan bekleden. Verdere specificaties van de keuken graag in onderling overleg.

Keuken opnieuw spuiten

Ik wil mijn keuken overspuiten. Dat houdt in dat alle keukenkastjes moeten worden overgespoten of met een roller geschilderd worden. De lengte is 3.50 meter. Ik wil van mijn vanille kleur keuken een crème witte kleur met kleurcode 9010 maken.

Overspuiten van keukendeurtjes

Ik heb een vraag over het overspuiten van keukendeurtjes. De folie van enkele deurtjes van onze oude GEBA keuken laat los en we willen deze graag allemaal laten overspuiten. Het betreft 12 deurtjes, (3 normaal, 9 smal) een vaatwasserpaneel, 3 ladepanelen, plus een zijpaneel. De deurtjes hebben een profiel. De kleur is nu gebroken wit en dat kan er ook weer op. We kunnen eventueel zelf de folie van de deurtjes halen, het zit overal los of is aan het barsten.

Keukenkastjes overspuiten

Ik heb zes ladefronten en drie keukendeurtjes van een IKEA keuken die ik graag een andere kleur over wil laten spuiten. Ik heb begrepen dat dit in een speciale spuitruimte gedaan moet worden dus inclusief demonteren en na het spuiten weer monteren in de keuken.

Keuken overspuiten of -verven

Ik wil graag mijn keuken laten overspuiten/verven in een witte kleur. Mijn keuken is nu bordeaux rood en we weten nog niet of we hoogglans of zijdeglans willen.

Plafond overspuiten en wanden stuken

Door stuken muren en plaatsen nieuwe keuken, moet het plafond opnieuw gespoten worden. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Wanden Vierkante meter: 92 Huidige ondergrond: spachtelputz Gewenste afwerking:Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Keukenfrontjes overspuiten

Ik wil graag de frontjes in mijn eikenhouten keuken laten overspuiten. Het gaat om ongeveer 14 kastfrontjes waarvan 1 koelkastfront en 3 laatjes. Wat zullen hier de kosten voor zijn?

Keukenkastjes overspuiten

Wij hebben een nieuwe woning gekocht met een bestaande keuken. De kleur van de keuken is niet naar onze smaak. Graag zouden we deze in een andere kleur laten overspuiten. In de bijlage vindt u enkele foto's van de betreffende keuken. Ook blok recht tegenover de kookplaat heeft deurtjes die gespoten dienen te worden, deze zijn alleen niet zichtbaar op de foto's. Wij zouden graag weten of het mogelijk is de kastjes al volgende week (week van 2 november) te laten overspuiten. En uiteraard zijn we benieuwd naar een kostenindicatie.

Keukenkastdeuren overspuiten

Wij willen graag onze rode keuken weer wit hebben en zoeken daarom iemand die voor ons de deuren en fronten kan spuiten. Het gaat om de volgende maten: 8 deuren; 2x 600x700 2x 500x700 2x 600x550 2x500x550 4 fronten; 2x 150x600 2x 150x500 Ik kijk uit naar uw reactie!