Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keimen van gevel 144m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keimen van gevel 144m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keimen van gevel 144m2

Keimen van gevel 144m2

Bij het woonhuis moeten we iets doen aan de buiten muren. Wij willen de uitstraling veranderen, graag laten wij ons door een vakman allereerst adviseren over stucen versus keimen. Het is een metselgevel van ongeveer 144m2.

Het keimen van de gevel 120m2

Meerdere muren, begane grond, eerste en tweede verdieping. Totaal ongeveer 120m2. Voornamelijk geïnteresseerd in keim verf. De huidige ondergrond is kaal baksteen, wij zijn opzoek naar een optie die lijkt op gebroken wit.

Gevel keimen en kozijnen schilderen

We willen graag de gevel (± 60 m2) laten keimen en 5 kozijnen laten schilderen.

Gevel keimen 100 m2

Vrijstaand huis met ongeveer 100 - 150 m2 muur, maar dat is niet helemaal exact opgemeten. Graag opmeten door vakman. Graag afspraak om te zien of er moet worden voorbewerkt. Het gaat om het keimen van de gevel. Graag een specialist!

Kan mijn gevel gekeimd worden?

Ik heb gelezen over het keimen van de gevel ik wil graag horen of dat kan bij mijn huis en wat het kost. Nu heb ik een paar jaar terug mijn gevel laten impregneren maar wat er toen op gezet is weet ik niet. Ik kan geen contact met het bedrijf krijgen en weet niet wat erop is gedaan.

Het reinigen, voegenherstel en keimen

De gehele gevel dient waarschijnlijk eerst gereinigd te worden, daarna voegherstel en dan gekeimd. Het gaat om één verdieping op de bovenverdieping. Het zou gaan om ongeveer 150m2 aan gevel. Dit moet nog wel even ter plekke worden nagemeten.

Gevel keimen

Ik zoek iemand voor het keimen van de gevel, gaat om een vrijstaande woning en vrijstaande garage, in totaal 200 m2.

Gevel schoonmaken en bekleden

Voorgevel reinigen (klimop en wingert al verwijderd, maar worteltjes achtergebleven nog) en de rest al schoon. Hierna keimen, wit of iets er tegenaan. Zal waarschijnlijk gaan om 100 m2.

Gevel keimen van 150 m2

Ik overweeg mijn huis te laten keimen en hiervoor wil ik graag info hebben, het is een semi bungalow. ik heb geen idee over hoeveel m2, onderste rand wil ik graag donker, rest wit. 150 m2.

Voorgevel keimen en schilderen

De voorgevel van gemeentelijk monument uit 1780 moet opnieuw geschilderd worden. Deze is al diverse keren gekeimd, maar blijft poederen, ook na voorstrijk. ik ben opzoek naar iemand die dit voor mij kan schilderen, zodat het niet blijft poederen. De gevel is ongeveer 5 x 2,5 en het gaat om de begane grond. Merendeel heb ik de verf.