Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kasten spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kasten spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kasten spuiten

Twee kasten laten schilderen/spuiten

Ik zoek een schilder die een tweetal kasten kan voorzien van nieuw schilderwerk. De kasten zijn elk 130 cm breed en 140 cm hoog. Ik wil deze laten spuiten indien mogelijk en indien het opweegt tegen de prijs van nieuwe kasten. optie 1) Ik zou de bruine kleur van de kasten wit willen hebben , en wat nu wit is de kleur oranje zoals in foto 2 van het schaaltje. optie 2 ) hele kast wit optie 3) de deurtjes wit ( zijn nu geschilderd maar is niet mooi geworden ) Dit werk mag bij mij gebeuren, maar eventueel ook op een andere locatie. De kasten zijn wel erg zwaar.

Kasten spuiten

2 vitrinekasten, 1 met deur met vensters en 1 zonder deur, 3 lades. Mat zwart maken. 215 hoog, 38 diep en 71 breed.

Kasten schilderen

Wij zouden graag willen weten wat het overspuiten of overschilderen van kasten in bijlage ons gaat kosten. Wij zouden deze graag in ral 9003 of 9016 willen hebben. Zijn nu meer ral 9010. Het gaat om 2x Voorzijde en 4x zijkanten spuiten. Specificaties per kast: Hoogte kast totaal: 193 cm Bovenkast: 96,5 cm hoog Tussenlat: 8,5 Onderkast: 52,5 Diepte kast: 42,5 cm Breedte kast: 65 cm Ik zou graag een prijsopgaaf van jullie willen.

Wandmeubel spuiten

Het gaat om het spuiten van een wandmeubel. Totale lengte 11,5 m en 3,2 m hoog, bestaande uit: - 5 stuks hoge kasten - zitbank - lange kast onder de tv - 3 boven kasten met open vak Zie verder info de foto die ik heb meegestuurd.

Keuken spuiten in een andere kleur

De frontjes van bijna alle keukenkasten laten los. Ik wil graag dat deze coating eraf gehaald wordt. De fronten en de kasten. Alles schuren en spuiten. Kunnen de kasten blijven hangen of moeten die eraf gehaald worden? De deurtjes en andere frontjes kunnen e zo afgehaald worden.

Woning binnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor de begane grond. En apart een offerte voor de eerste verdieping. Spuiten van hout en wanden is een optie. Planning: Het gaat om de boven verdieping die voor 9 december klaar dient te zijn. Daarnaast de begane grond die voor begin januari klaar dient te zijn. De specificaties zijn: Houtwerk 1e verdieping: Openslaande deuren met kozijnen, 9 deuren met kozijnen, kozijn met erker. Wanden/Plafonds eerste verdieping: ongeveer 200 m2. Houtwerk begane grond: Openslaande deuren met kozijn, en-suite inclusief kasten en deuren, kozijn van erker, lambrisering onder erker, 6 deuren met kozijnen, 3 x hoge kozijnen, vestibule met openslaande deuren en een trap volledig naar de eerste verdieping. Wanden/ plafonds begane grond: ongeveer 230 m2. Het gaat om een standaard witte RAL kleur. Spuiten van wanden is mogelijkheid. De kwaliteit van huidige verf goed, alleen niet mooi van kleur.

Keuken spuiten

Ik wil graag mijn keukendeurtjes laten spuiten. Ook de zijkanten van de kasten. Het zijn meer dan 10 kasten. Ik kan er een foto van sturen. Ze waren beplakt met folie, dat is er nu af. Gronden en spuiten. Op locatie werken.

Keuken spuiten

Ik wil onze bestaande keuken een andere kleur geven, in zijdeglans. Het is een spaanplaatkeuken met een onbeschadigde fineerlaag. De keuken bestaat uit 2 bovenkasten (B 50 cm x H 95 cm) met een glazen front waarbij aan de zijkant een strook hout zit van ongeveer 10 cm breed, van genoemde kasten komen 2 zijkanten in het zicht. 1 bovenkast (B 60 cm x H 95 cm x D 30 cm) geheel te spuiten. 1 onderkast (B 100 cm x H 75 cm x D 60 cm) 1 zijkant te spuiten. 1 onderkast (B 60 cm x H 75 cm) alleen front te spuiten. 1 onderkast (oven) alleen front (B 60 cm x H 15 cm) te spuiten. 1 onderkast (B 50 cm X H 75 cm X D 60 cm) waarvan 1 zijkant te spuiten. 1 hoge (ijskast) kast (B 60 cm x H 223 cm x D 60 cm) 1 zijkant te spuiten. Totaal te spuiten oppervlakte is +/- 8,6 m² . De keuken is reeds geheel gedemonteerd en zal door ons zelf gemonteerd worden. We kunnen eventueel ook het transport zelf verzorgen. E.e.a. laten we indien mogelijk op korte termijn realiseren.

Fronten van de keuken spuiten

Wij zouden graag de fronten van onze keuken gespoten hebben. De fineerlaag laat los. Het gaat om 11 kasten, 5 lades, 2 kasten van 1 meter breed en 2.60 meter hoog en de plinten tussen de kasten en de vloer en tussen de kasten en het plafond. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Keuken kasten laten spuiten

Ik wil graag keukenkastjes laten spuiten