Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kast laten verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kast laten verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kast laten verven

Verven van plafond en muurtje

Door een lekkage heb ik zichtbare waterschade aan plafond en muur. Het gaat om een oppervlakte van circa 20 vierkante meter plafond. De muur is 1 meter bij 2 meter. De kleur van de muur is ontstaan door middel van een mengtube dus ik weet niet of het mogelijk is om precies dezelfde kleur te mengen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan moeten alle muren opnieuw geverfd worden. Verder moet het laminaat en de spullen in de kamer bedekt worden. Dit geldt ook voor de deurpost en kozijnen. Er staat een grote Pax kast in die mogelijk uit elkaar moet omdat verplaatsen zonder het laminaat te beschadigen waarschijnlijk niet mogelijk is. De verzekering vraagt om gedetailleerde offertes.

Schilderen, behangen en lamp ophangen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil een woonkamer muur met zwarte barok behang, 2 slaapkamer muren met gouden verf, een lamp ophangen en desnoods een houten kast verven. Ik zou graag willen weten hoe duur dit bij elkaar zal worden? Verf en behang wordt zelf aangeschaft.

Kast laten verven

Ik heb een 2e hands kast gekocht en overweeg om deze zelf te schilderenof dit werk uit te besteden. In de bijlage ziet je de kast, bovendeel is los van het onderdeel. Van het bovendeel haal ik de deurtjes eruit en die moeten er uit blijven. Kunnen jullie bij benadering aangeven wat het schuren en verven kost? We willen voor een mat groenige verf gaan. Uitvoering zsm, zodat we voor de kerst ons interieur klaar hebben. Dank.

Kast schuren en schilderen

Kast schuren en opnieuw verven

Kamers laten behangen

3 kamers behangen: 1 kamer 4 x 4 meter met 3 deuren en 1 hele muur is raam met daaronder verwarming en 1 muur verven. 1 kamer 5 x 2 meter. 10m met raam, verwarming en inbouwkast die niet verplaatst kan worden 1 kamer 5x2. 10m met raam, verwarming en inbouwkast en andere kast waar omheen behangen kan worden.

Kast wit maken

Een grote vitrinekast, 225x200x54 Bestaat uit twee delen Wit spuiten/verven -->kleur is nu roomwit

Tafel, stoelen en kast schilderen

Vier stoelen (veel details), één vitrine kast en een ronde tafel van hout in wit te verven a.u.b. Het liefst voor de 18de van augustus.

Stuc-, schilder- en ander werk in de woning

Ik wil sierpleister laten verwijderen en de wanden glad maken. Er zit nu een heel lichte korrelpleister op. In de woonkamer + eetkamer = 63 m²: 4.84 breed x 6.86 meter diep x 2.70 meter hoog. Ook in de slaapkamer: 4 meter breed x 3.33 meter diep x 2.32 meter hoog: - Er is een kast 2.70 meter breed x 2.32 meter hoog; - Er is een raam van circa 80 cm breed x 120 cm hoog; - Er is een tweede raam van circa 160 cm breed x 120 cm hoog. Ik wil daarnaast graag: Groeven in de wand maken (ongeveer 3 meter); Elektra verbinding van wand lampen tot stopcontact; Twee wand lampen plaatsen (sluit de lampen op het stopcontact); Sierpleister verwijderen / terug glad maken (nu heel licht korrepleister)= 28 m². Laminaat vloer demonteren en afvoeren = 13,5 m² Oud houten vloer afschuren met schuurmachine = 13,5 m² 1 oude deur demonteren en afvoeren 1 nieuwe deur plaatsen Lijsten plaatsen rond het plafond Lijsten maken en plaatsen rond de ramen Plinten plaatsen rond de vloer Een wand behangen: 3,33 x 2,32 meter Twee wand verven: 2 x 4 x 2,32 meter Een kleine wand verven: circa 60 cm x 2,32 meter Alleen de verf heb ik gekocht. Van de andere materialen weet ik wel al wat ik wil hebben en dat koop ik bij Gamma. Dank u wel alvast voor uw reactie.

Pleister-, schilder- en behangwerkzaamheden

Ik wil graag 2 kamers van 11 m2 laten pleisteren. Ik wil ook graag 2 kamers van 11 m2 laten verven. Ik wil een kast van 1 x 1 meter laten behangen. De verf en het behang heb ik gekocht maar ik weet niet of het genoeg is.

Muren in een winkelpand verven

Ik wil graag mijn winkelpand laten verven. Mijn pand is 40 m2 en ik wil alle muren wit geverfd hebben en sommige plaatsen moeten ook gestuukt worden. Verder moeten een aantal spullen worden verschoven, weet niet of daar ook kosten worden gevraagd, zo ja, graag opnemen in offerte. Een grote spiegel van 2 meter en 2 zuilen met vazen, een vitrine kast, een tv aan de muur, 2 verwarmingen die los moeten zodat u daar achter bij kan. Graag hoor ik van u wat dit zal kosten.