Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamers behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kamers behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kamers behangen

Bovenverdieping met vliesbehang behangen

Ik wil graag mijn bovenverdieping laten behangen met vliesbehang Het zijn 5 kamers

Kamers in appartement behangen

Mijn ouders willen, ivm verhuizing, spoedig, 2 slaapkamers en 1 woonkamer laten behangen, circa 120 m2.

Twee kamers behangen

Ik wil een kleine slaapkamer van 7 m² laten behangen. Ik wil op 1 wand patroonbehang. In een andere slaapkamer wil ik vliesbehang laten aanbrengen. Het materiaal heb ik al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Behangen en schilderen

Ik wil graag twee kamers laten behangen. De totale muuroppervlakte van kamer 1 is 20 m² en kamer 2 24 m². Bij kamer 1 is er rekening gehouden met de deur en raam, maar bij kamer 2 niet (In kamer 2 zijn er 8 deuren van ongeveer 93 cm x 200 cm en 1 deur van 63 cm x 200 cm). Ook moet er in beide kamers achter een radiator worden behangen. 9 deurposten inclusief plinten moeten geschuurd en geverfd worden. Ook moeten de lampschakelaar en wandcontactdoos vervangen worden door nieuwe. Wij zijn al in bezit van vliesbehang en vliesbehanglijm voor beide kamer, verf voor alle deurposten en plinten, nieuwe wandcontactdoos en lampschakelaar. Alles moet voor 2 oktober af zijn.

Kamers laten behangen

3 kamers behangen: 1 kamer 4 x 4 meter met 3 deuren en 1 hele muur is raam met daaronder verwarming en 1 muur verven. 1 kamer 5 x 2 meter. 10m met raam, verwarming en inbouwkast die niet verplaatst kan worden 1 kamer 5x2. 10m met raam, verwarming en inbouwkast en andere kast waar omheen behangen kan worden.

Behangen van twee kamers

Het gaat om twee kamers die behangen moeten worden. In totaal betreft het 7,5 m2 papier behang (decoratief, geen fotobehang) en 16 m2 glasweefselbehang. Het behang hebben we al aangeschaft. Ook behanglijm hebben we in ons bezit. Het enige wat de vakman moet meenemen is de behangtafel.

Behangen van twee kamers

Ik wil 2 kamers laten behangen (optioneel ook oude behang laten verwijderen, voor zover ik weet is dit één laag). We hebben nog geen behang gekocht (wel uitgezocht bij Gamma). Oppervlakte van kamers c.a. 12 m2 met 1 raam per kamer. Liefst voor 5 oktober maar eventueel later ook in te plannen.

Woning behangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het behangen van onze nieuwe woning. Graag zouden we willen weten wat het ongeveer zal gaan kosten en wanneer het mogelijk is om te doen, we zitten namelijk met een korte periode om het te laten doen. Het betreft: • Woonoppervlak:100 m². • Aantal kamers: 5 • Plafondhoogte: 2. 6m • Muuroppervlak: 100m² • Gemeubileerd: Nee • Huidige bewerking: Kale muur (Beton) • Gewenste eindafwerking: Behangen (Vliesbehang)

Kleine kamers behangen

Ik wil 3 kleine kamers laten behangen. Ik heb nog niets opgemeten en nog geen keus gemaakt in wat voor soort behang we gaan kopen.

Behangen van kamers

Ik wil graag drie kamers laten behangen. Omtrek is 70 vierkante meter. Hoogte 2.60 meter maar bij de ramen 2.90 meter. Een kamer is nog niet behangklaar, maar daar ben ik mee bezig.