Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel

Het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel

Onze achtergevel is een steens muur voorzien van een cementpleisterlaag en heeft last van doorslaand vocht. Wij zijn opzoek naar een partij die aan de buitenkant een coating of impregneermiddel tegenaan kan brengen. Het oppervlakte is ongeveer 30m2, twee verdieping.