Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huiskamer opknappen door te schilderen en behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huiskamer opknappen door te schilderen en behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huiskamer opknappen door te schilderen en behangen

Huiskamer opknappen door te schilderen en behangen

Ik wil graag de volgende klussen uitbesteden aan een vakman die kan schilderen en behangen. - Het plafond moet gewit worden (3,5 x 8 meter) - Behang van de muren verwijderen, muren egaal maken en opnieuw behangen met vliesbehang. - Schilderen van deurpost, enkele raamkozijnen en plinten

Plafond witten en huiskamer behangen

De huiskamer 4 x 5 x 2,4 meter willen we opknappen. Het betreft de volgende werkzaamheden: 1. Behang verwijderen en nieuw vliesbehang aanbrengen. 1 muur van 5 x 2. 4 meter behang heeft een patroon 2. Plafond witten ( ik denk maar 1 keer nodig, er is nooit gerookt. ) 3. Deurkozijn vervangen en boven deurkozijn dichtmaken, wat behangen wordt. Tevens afschilderen. 4. Vensterbank 3 x 0,3 meter vervangen en aflakken. Aandachtspunt: Er ligt een houten vloer in de huiskamer.

Schilderen en behangen van diverse ruimten

In verband met tegenslag met een aannemer, zou ik zo snel mogelijk verschillende ruimtes willen laten opknappen. Streefdatum is voor 1 augustus verhuisd te zijn. Huiskamer: verven van 3 raamkozijnen en tuindeur en deurpost. Opdekdeuren en deurposten 5 x verven. Plafond witten, muur ongeveer 20 m2 behangen met glasvlies, (of iets wat een gestuukte muur benaderd). Halletje: opdekdeur, voordeur schilderen en plafond witten. Trapgat behangen met glasvlies. Slaapkamertje met schuine wand: behangen en het plafond witten. Mogelijkheid bekijken om kastschot/wand te plaatsen. Ook wil ik graag het plafond van de overloop laten witten.

Huiskamer sauzen en schilderen

Huiskamer opknappen: - 1 wand behangen met glasvezelbehang en sausen, dat is 30 m2. Het oude behang moet er nog afgehaald worden. - plafond sausen, dat is 41 m2. Licht reinigen en sausen. - muren sausen, dat is 30 m2. Ook licht reinigen en dan sausen. - 2 gladde deuren en deurkozijnen schilderen. Licht opschuren en verven. De verf heb ik. In de periode van 14 t/m 18 maart uitvoeren. Op 18 maart moet het af zijn. Er kan 11 maart ook begonnen worden.

Woning opknappen

witten huiskamer, slaapkamer, keuken, hal, tussenhalletje en badkamer. Plafonds + over behang muren (vinyl behang). Lakken kozijnen ramen (5) en deuren + kozijnen (6). Rail hangen (rail is aanwezig) + bevestigen glazen douchewand.

opknappen huiskamer

In een senioren woning moet het behang verwijderd worden in de woonkamer. Deze muren zullen wellicht gestuukt moeten worden en dan gesaust, Het plafond dient ook gewit te worden.

Schilderen en radiator bekleden

Huiskamer schilderen, plafond en muren. Plus keuken opknappen, muren en radiator bekleden en keukenkastjes schilderen.

Opknappen huiskamer

Wij zouden heel graag onze huiskamer verbouwen. Het gaat om een verlaagd plafon die moet worden verwijderd en de behang van de muur moet eraf en dan de muren gaan sauzen. Woonkamer is 9 bij 4,5 meter. als het moet kunnen wij zelf al wat verwijderen van de verlaagde plafon(de los liggende platen)

Het gaat om het opknappen van de ...

Het gaat om het opknappen van de huiskamer: witten van de plafonds, behang eraf, nieuw behang er (of ander materiaal, maar daar wil ik graag adviesover).

Een vervuilde huiskamer plus hal met ...

Een vervuilde huiskamer plus hal met schilderwerk opknappen. Daarbij inbegrepen een trap en enkele kozijnen, deuren en radiatoren.