Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis schilderen en sauzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis schilderen en sauzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis schilderen en sauzen

Schilderen kast en tafel

Graag vraag ik een offerte aan voor een kast en een tafel met de volgende maten: 180 breed x 210 hoog x 50 diep En een tafel van 100x 200 Wij willen deze graag in een grijs/zwart tint laten schilderen. Komt de schilder aan huis of moeten wij de meubels brengen? Op welke termijn zou dit kunnen? Bij voorbaat dank!

Buitenmuren onderhoud en schilderwerk

We hebben een nieuw huis gekocht en de gevel heeft achterstallig onderhoud. Ik zou de buitenmuren van het hele huis wit willen laten schilderen. De woning is van 1994, maar hier en daar zijn de stenen aan het afbladderen. Ook moet er naar de voegen worden gekeken rondom de ramen want beneden lekt het een beetje. Het totale muuroppervlak schat ik op 195m²

Woning buiten schilderen

Ik wil mijn eengezinswoning het buitenwerk laten schilderen. Het werk bestaat uit 20 kozijnen waarbij 9 kozijnen die open kunnen. 2 openslaande tuin deuren, 1 deur tuinhokje, 1 voordeur en hokdeur. En dakgoot voor en achter in totaal 12 meter. We zouden de klus snel willen laten uitvoeren ivm verkoop van het huis.

Schilderen van buitenkant woning

Ik wil de kozijnen en deuren aan de buitenkant van de woning schilderen. De woning heeft 2 deuren en ook openslaande deuren. Daarnaast nog 4 kozijnen en een dakkapel. Het kan zijn dat er op sommige plekken ook houtrot te vinden is, dit moet ook gedaan worden. We krijgen 1 oktober de sleutel van het huis en willen het dan gelijk laten doen als dit kan met de weersomstandigheden.

Buitenschilderwerk huis

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van 25 kozijnen en de dakrand van het huis, allemaal aan de buitenkant. Ik ben erg benieuwd naar uw prijs!

Buitenkant woning schilderen

M.u.v. de kap en het kozijn beneden aan de voorkant van het huis, die van kunststof zijn, willen wij graag het houtwerk aan de buitenkant van het huis, inclusief het hekwerk van het balkon op de eerste verdieping laten schilderen. Ons huis is ca. 5.5 m breed. Mocht u nadere informatie nodig hebben over de te schilderen oppervlakken laat het ons dan gerust weten. Verder willen wij graag de schuurdeur laten schilderen en de onderste glaslat hiervan laten vervangen. De omliggende delen, zoals de muren, dienen tijdens het schilderwerk te worden beschermd. Graag ontvangen wij ook informatie over garantiebepalingen.

Kozijnen schilderen 1e en 2 e verdieping

Schilderen van zolder kozijn en houten dakranden. 1e verdieping 3 kozijnen en de houten latten rondom het huis.

Buitenboel tussenwoning schilderen

Graag offertes voor het schilderen van de buitenboel van mijn huis. Het gaat om 5 raamkozijnen, de dakgoot aan voor- en achterkant van het huis, voor- en achterdeur van het huis, inclusief deurkozijnen en de schuurdeur inclusief deurkozijn. De kleur van het schilderwerk is nu antraciet, maar moet naar wit. Dezelfde kleur als de buren (ralkleur door u te bepalen). Graag offertes inclusief materiaalkosten, zoals de verf. Foto’s van het huis kan ik op aanvraag naar u toesturen.

Woning schilderen

Nieuwbouwhuis. alle muren moeten geverfd worden. Plafonds niet. Huis is 68m2 (vloeroppervlakte)

Boeiboord van aanbouw en houten driehoek in voorgevel van het huis schilderen

In 2015 is de buitenzijde van ons huis geschilderd. In 2016 is er een aanbouw geplaatst waarvan het boeiboord nu al vrijwel kaal is. Dit boeiboord moet geschilderd worden alsook de houten "driehoek" in de voorgevel boven de voordeur. De rest inspecteren. Gewenste kleur is Wit. (RAL 9010).

Partners

Partners van Casius