Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtwerk binnenshuis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtwerk binnenshuis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtwerk binnenshuis schilderen

Houtwerk binnenshuis schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor de volgende schilderwerkzaamheden: - 10 of 11 paneeldeuren beneden en boven - deur kozijnen - hal beneden - boven erkerraam

Houtwerk en muren binnenshuis schilderen

Wij willen graag onze woning aan de binnenzijde laten schilderen. Onze woning heeft een oppervlakte van 175 m². We willen er al het houtwerk aan de binnenzijde laten schilderen. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor het sauzen van de muren, maar we overwegen om dat zelf te doen. Verder willen we buiten nog 2 schuurtjes laten schilderen. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte na uw bezoek.

Schilderwerk binnenshuis

Binnenshuis schilderwerk: TRAP: Wenteltrap met houten treden en de rest is metaal (spijlen, verticale buis, trapframe, rekje). Het metaal is geverfd in 1996, de verf is op meerdere plaatsen versleten, maar er zijn geen roestplekken. # spijlen = 39, # treden = 17, handleuning is lange krommende buis. En los metalen rek. En de boom van de trap. BADKAMER: houtwerk = 1 deuromlijsting - deels afgebladderde verf. Daarnaast moeten de muren + plafond opnieuw worden gelatext. Inschatting ; plafond oppervlakte is ongeveer 3 x 3 meter. Oppervlakte van de muren = 20 m2. Verf is in huis. Niets-schilder klussen in de badkamer; (1) bij bad is de overloop aan de buitenkant weg, een nieuwe monteren en (2) rondom de douchebak zit aanslag op de vloertegels: de aanslag verwijderen, het is een wittige aanslag.

Binnen schilderwerk kozijnen uitvoeren

Schilderen van muren die al eens geverfd zijn maar met name het houtwerk, kozijnen en deuren (8) binnenshuis. Houtwerk is origineel, met reliëf. Het appartement is ongeveer 60 vierkante meter. Geen raamkozijnen, die zijn van kunststof. Muren 50 m2 plus, nog niet bekend hoeveel m2 precies.

Schilderwerk in huis laten uitvoeren

Hal, keuken, woonkamer, trap en slaapkamers dienen geschilderd te worden. Het gaat ook om de kozijnen, deuren en overig houtwerk. Alles wat zich binnenshuis bevindt.

2-kamer appartement schilderen

Dit twee-kamer appartement dient binnenshuis geschilderd te worden: wanden, plafonds en houtwerk. Kamers zijn 4 x 3 meter en 4 x 5 meter, zie ook bijgevoegde foto's. Graag een offerte voor de complete klus.

Houtwerk binnenshuis

Schuren + schilderen houtwerk binnenshuis. Plinten (1 woonkamer/ 3 slaapkamers + twee maal gang), deuren (15), deurposten (14), traphek en gang met houtbewerking. Extra: schilderen trap (is al helemaal opgeschuurd, moet alleen nog geschilderd en gelakt worden)

Binnenschilderwerk

Mooie schilderopdracht! Het binnenshuis vakkundig schilderen van houtwerk, muren en radiatoren in een huis dat thans gerenoveerd wordt. Het gaat om een woon/eetkamer, hal, werkkamer, 4 slaapkamers en een entresol. In een enkele kamer moet ook behangen worden. In de hal en woonkamer zijn hoge wanden, waarvoor een steiger nodig is. Gezien de omvang van het project en de tijd waarbinnen het werk gerealiseerd dient te worden (maximaal 3 weken) is dit geen eenmans-klus.

Schilderen binnenshuis

Schilderwerkzaamheden binnen het gehele huis. Alle ramen, deuren en deurposten aan de binnenzijde van de woning. Het gaat om het houtwerk aan de binnezijde. 10 maart krijgen we de sleutel. Het is een hoekwoning.

Hoofdwerk: Bouwjaar 1935 achter alle ...

Hoofdwerk: Bouwjaar 1935 achter alle kozijnen hout, voor alles plastic behalve de dakgoot betimmering. Binnenshuis moeten alle deuren en kozijnen (7 deuren) en de trap opgang worden geschuurd en geverfd. Buitenshuis moet al het houtwerk worden geverfd. Echter de onderbalk van het buiten kozijn achter (+- 2,5 mtr breed) is doorgerot deze moet waarschijnlijk worden vervangen. We willen ook een kamer en/of het trappenhuis laten stucken. De voordeur is uitgevoerd in plastic met kozijn en zijraam. We vragen ons af om deze te vervangen voor een houten deur met kozijn, gelijkwaardig aan originele deuren.